DOLAR32.5771
EURO35.0211
ALTIN2427.8
BIST9722.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yazı İşleri’nde görevli Öner’e veda yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazı İşleri’nde görevli Öner’e veda yemeği
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde (VHKİ) olarak görev yapmakta olan Yavuz Selim Öner için veda yemeği düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde (VHKİ) olarak görev yapmakta olan Yavuz Selim Öner için veda yemeği düzenlendi.

Düziçi Kaymakamlığından alınan bilgiye göre, Yazı İşleri Müdürlüğünde (VHKİ) olarak görev yapmakta iken, görevde yükselme sınavını kazanarak Bayburt Valiliği  İl Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Şef olarak atanan Yavuz Selim Öner için  özel bir tesiste veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen veda yemeğine Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, Kaymakamlık personeli ile Yavuz Selim Öner’in ailesi katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı İlhan, Düziçi Kaymakamlığında uzun yıllar hizmet veren Öner’in çalışma hayatından övgü ile sözederek; “ Personelimiz Yavuz Selim Öner Düziçi Kaymakamlığına yaklaşık 10 yılını vermiştir.

Ben kendisiyle çalışmaktan çok mutluydum ve birlikte çalışmaya devam etmeyi çok isterdim. Yavuz Selim Bey son derece disiplinli ve gayretli bir personeldi.  

Ben kendisine bundan sonraki görev yerinde yaşamında ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmesini dilerim.” dedi.

Kaymakam  Turgay İlhan’ın konuşmasının ardından Yavuz Selim Öner’e Yazı İşleri Müdürlüğünde hizmet verdiği uzun yıllar boyunca göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı plaket, başarı belgesi ve kaymakamlık personellerinin ortak aldığı hediye takdim edildi.

İlçeden ayrılacak olması nedeniyle düzenlenen veda yemeği programının kendisini çok onurlandırdığını belirten Yavuz selim Öner, başta İlçe Kaymakamı olmak üzere, programı düzenleyenlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi.

Program toplu fotoğraf çekilmesi ve vedalaşma ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçe MYO’da spor tesislerinin açılışı yapıldıÖnceki Haber

Bahçe MYO’da spor tesislerinin açılışı y...

Osmaniye’de, voleybol aday hakemlik kursuSonraki Haber

Osmaniye’de, voleybol aday hakemlik kurs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar