DOLAR32.4971
EURO34.587
ALTIN2475.9
BIST9555.8
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hacı adayları, Atatürk ve Demokrasi Meydanı’ndan uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hacı adayları, Atatürk ve Demokrasi Meydanı’ndan uğurlandı
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden kutsal topraklara gidecek olan Hacı adayları, Atatürk ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle uğurlandılar.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden kutsal topraklara gidecek olan Hacı adayları, Atatürk ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törenle uğurlandılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Düziçi ilçesinde  bu yıl kutsal topraklara gidecek olan ilk hacı kafilesi için uğurlama programı düzenlendi.

İlçe merkezindeki Atatürk ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen uğurlama törenine, Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, Müftü Yardımcıları, Hacı adayları ile yakınları katıldı.

Hacı adaylarını uğurlama programında konuşan İlçe Müftüsü Mehmet Güneş,  “Bu yıl çok sayıda kardeşimizi kutsal topraklara uğurlayacağız.

Dolayısıyla  giden kardeşlerimiz aslında Düziçi’nin, milletimizin duasını, selamını götürecek.

İnanan gönüllerin buradaki adeta temsilcileri olarak o mübarek beldeye gidecekler. Gitmek kadar o mübarek beldeye özlem duymak da sevmek de kıymetlidir.

Cenab-ı Hakk o mübarek beldenin aşkını, sevgisini hiçbirimizin gönlünden eksik etmesin. Giden kardeşlerimiz o mübarek beldede İlçemize, milletimize, memleketimize dua etmeyi unutmasın.

Rabbim şimdiden hacı kardeşlerimizin haccını hayırlı eylesin inşallah” dedi.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, hacı adaylarını uğurlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirterek; “Yüce dinimizin 5 temel esasından biri hac vazifesini yerine getirmek üzere İlçemizden 16 hacımızı bu sene ilk kafile ile kutsal topraklara yolcu ediyoruz.

Sizlere sağlık ve huzur içerisinde ibadetlerinizi tam tekmil yerine getireceğiniz bir durumda, vazifelerinizi tamamlayıp ülkemize ve güzel Düziçi’mize yeniden dönmeyi Cenab-ı Hakk nasip etsin.

Dualarımızla, selamlarımızla birlikte bütün Düziçi’mizi temsilen gönderdiğimiz hacılarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mehmet Güneş’in duasının ardından ilk hac kafilesi, kutsal topraklara gitmek üzere uğurlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Konut satışlarında yılın ilk 5 ayında yüzde 37,7 artış yaşandıÖnceki Haber

Konut satışlarında yılın ilk 5 ayında yü...

Devlet Hastanesi’nde Afet ve Acil eğitimi düzenlendiSonraki Haber

Devlet Hastanesi’nde Afet ve Acil eğitim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar