DOLAR32.6013
EURO34.7672
ALTIN2496.7
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Düziçi’nde “Kadına şiddet” toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi’nde “Kadına şiddet” toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde “Kadına yönelik şiddetle mücadele” koordinasyon toplantısı yapıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde “Kadına yönelik şiddetle mücadele” koordinasyon toplantısı yapıldı.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan başkanlığında, Kadına yönelik şiddetle mücadele ilçe koordinasyon, izleme ve değerlendirme  toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Turgay İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstegmen Özkan Çakmakcı, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, İlçe Müftü Vekili Ahmet Kurt, İlçe Sağlık Müdürü Alper Akdağ, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Fatih Hürata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Galip Mart katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam İlhan, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda toplum olarak hepimize büyük sorumluluklar düştüğünü kaydederek, bu çerçevede İlçemiz özelinde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Temmuz tarihinde 2021-2025 tarihlerini kapsayacak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı’nın açıklandığını hatırlatan Kaymakam İlhan; “Devletimizin bu konudaki duruşu şiddete karşı sıfır tolerans ilkesidir.

Bu doğrultuda ülke genelinde benzer toplantılar yapılmaktadır. Bizlerde Düziçi olarak tüm sorunları, mevcut durumu ve yapılacak çalışmaları gözden geçirerek Kadına Yönelik Şiddet ile mücadele edeceğiz.

Şiddeti önlemenin yollarından birisi de aile içi iletişimi güçlendirmek, aile bağlarını diri tutmak ve huzur ortamını sağlamakla mümkün.

Bizler bireyi ne kadar iyi eğitebilirsek, bu konuda ne kadar çok farkındalık oluşturabilirsek, şiddeti önlemede konusunda da o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Toplantı, görüş ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 3 Günde 25 Bin Ziyaretçi AğırladıÖnceki Haber

Osmaniye Belediyesi Kitap Fuarı 3 Günde...

İlber Ortaylı Yarın Osmaniye'de Okurlarıyla BuluşacakSonraki Haber

İlber Ortaylı Yarın Osmaniye'de Okurları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar