DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Otomotiv

Camide Gençler İçin Manevi Kamp Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Camide Gençler İçin Manevi Kamp Düzenlendi
Abone ol
Hafızlık öğrencileri ve Diyanet Genç Gönüllüleri, Ramazan ayının ruhunu izcilik kampında yaşadı

Toprakkale Çamlıkevler Camii’nde, hafızlık öğrencileri ile lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan 50 kişilik Diyanet Genç Gönüllüsü’nün iştirakıyla izcilik kampı ve itikaf programı düzenlendi. 11-18 yaş arası gençler için özel olarak hazırlanan bu manevi ve eğitici kamp, katılımcılara Ramazan ayının ruhunu derinlemesine yaşama fırsatı sundu.

Üç gün süren kampa protokol üyeleri de katıldı

Üç gün iki gece süren kamp programına Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz ve İlçe Müftü Vekili Abdulgani Yaşaroğlu da katılarak gençlerle bir araya geldi

. Katılımcılarla samimi sohbetler gerçekleştiren protokol üyeleri, gençlerin manevi gelişimine katkı sağlayan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Müftülükten teşekkür mesajı

Kampta dini ve eğitici faaliyetler gerçekleştirilirken, izcilik disiplini çerçevesinde çeşitli etkinlikler de düzenlendi.

Konuyla ilgili İlçe Müftülüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kampa katılım sağlayan gençlere, Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ve kamp boyunca maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Toprakkaleli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz."

Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen bu etkinlik, gençler arasında dayanışma ve manevi bilinç kazandırma açısından büyük önem taşıdı.

news
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de Sıra Gecesi Coşkusu: Vatandaşlar Türkülerle EğlendiÖnceki Haber

Osmaniye’de Sıra Gecesi Coşkusu: Vatanda...

Sanayi Sicil Belgeli Firmalara Önemli Uyarı : Son Gün 30 NisanSonraki Haber

Sanayi Sicil Belgeli Firmalara Önemli Uy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar