DOLAR32.2234
EURO34.9331
ALTIN2444.4
BIST10218.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Verem Savaş Derneği, Sağlıkçılarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Verem Savaş Derneği, Sağlıkçılarla bir araya geldi
Abone ol
Osmaniye Verem Savaşı Derneği Yönetimi, “76. Verem eğitimi ve propaganda Haftası” etkinlikleri kapsamında, Veremle mücadele veren Sağlık personeli ile bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Verem Savaşı Derneği Yönetimi, “76. Verem eğitimi ve propaganda Haftası” etkinlikleri kapsamında, Veremle mücadele veren Sağlık personeli ile bir araya geldi.

Her yıl Ocak ayın ilk Haftası’nın; “Verem, eğitim ve propaganda Haftası” olarak kutlanması nedeniyle, günün anlam ve önemi kapsamında, Osmaniye Verem savaşı derneği tarafından kent merkezindeki Lezz-Et Sarayı’nda  yemekli toplantı düzenlendi.

Toplantıda, Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan, Verem Savaş Dispanseri çalışanları ile Verem Savaşı Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Toplantıda bir konuşma yapan Osmaniye Verem Savaşı Derneği Başkanı Mehmet Ünal Besen; katılımcılara teşekkür ederek, Osmaniye’de  verem hastalığı ile yapılan mücadelede başarılı yol kat edildiğini belirterek, bu konuda da Verem Savaş Dispanseri sağlık çalışanlarının yoğun emekleri bulunduğunu, bu amaçla sonsuz teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Osmaniye’de veremle savaş mücadelesinde yapılan çalışmalar neticesinde, “yok denecek” sayıda vakanın bulunduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Besen, “Derneğimiz ile Sağlık Kurumumuz arasındaki ortak çalışmalarımız neticelerinde, sorunların kısa sürede çözümlemeye çalıştık, aynı amaçla çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün burada bira arada bulunduğumuz Verem savaş Dispanseri personelinin mücadelesinde ve çalışmalarında başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz”dedi.

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü, Verem Savaş Dispanseri personeli adına konuşan Dr. Cumali Fergün Coşanoğlu ise; “ Verem Savaş Haftası’nı kutladığımız böyle bir günde, sivil toplum kuruluşu olarak her zaman  yanımızda olan Verem Savaş Derneği Başkan ve Yönetimine öncelikle teşekkür ediyoruz.

Halkımız sağlığına önem kurumlardan birinde çalışan arkadaşlarımızla birlikte, kentimizde sözkonusu hastalıkla ilgili başarılı gelişmeler ve sonuçların alınması hepimizi mutlu kılmaktadır.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kara ve Erbaş’ı ziyaret ettiÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kara ve E...

OKÜ’den, “Barınma Merkezi”ne ziyaret gerçekleştiSonraki Haber

OKÜ’den, “Barınma Merkezi”ne ziyaret ger...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar