DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz Yeni Yılı Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz Yeni Yılı Kutladı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında Osmaniyelilerin yeni yılını kutlayarak 6 Şubat Depremlerinin yol açtığı yaraların sarılması için çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Yılmaz mesajının devamında; “Binlerce yıllık devlet geleneğimizin son fidanı olarak doğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, geçtiğimiz yıl ulu bir çınar gibi 100 yaşına kök salmıştır. Acı tatlı hatıralarıyla geride bıraktığımız yıl şanlı milletimizin tarih sahnesinden asla ve asla silinemeyeceğini ebediyete kadar bu coğrafyada var olacağını dünya milletlerine 100. Yıl ruhuyla tekrardan hissettirmiştir.

2024 yılına rahmetli Muharrem Ertaş’ın “Aşkınan Çalışan Yorulmaz” dediği gibi yorulmadan, daha çok azim ve çalışma aşkıyla giriyor,“Türkiye Yüzyılı” hedefine millet olarak kararlı bir şekilde ilerliyoruz.

Binlerce yıllık köklü bir tarihe sahip, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve Cumhuriyete giden yolda önemli roller üstlenmiş, Kaleler Şehri Osmaniye’mizde;“Asrın Afeti” olarak nitelendirilen 6 Şubat’ta yaşadığımız iki büyük depremin yaralarını sararken kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve toplumumuzun tüm kesimleriyle tam bir iş birliği ve dayanışma içinde çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle; depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, görev yapmaktan büyük onur duyduğum, verimli toprakları, yiğit insanları ve vatanı uğruna verdiği şehitlerle de devletimizin ve milletimizin gönlünde taht kuran;

Şehitler Diyarı Osmaniyeli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, esenlik, barış ve huzur getirmesini diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ertuğ, Basın Mensuplarıyla Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Ertuğ, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gel...

Mersin’de inşaat halindeki binada çıkan yangın söndürüldüSonraki Haber

Mersin’de inşaat halindeki binada çıkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar