DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Ertuğ, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertuğ, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
Abone ol
Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ, kentte faaliyet gösteren basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ertuğ, proje ve fikirlerinden bahsederek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Zafer Partisinden Osmaniye Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Atakan Ertuğ, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ertuğ, basın mensuplarıyla tanışmasının ardından kendini tanıtarak, belediye başkan adaylığı sürecinde kamuoyuyla paylaşacağı projelerden ve kentin sorunlarından bahsetti.

Ertuğ, basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Bugün sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Adım Ahmet Atakan Ertuğ ve Zafer Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bu yolculukta sizin destekleriniz, eleştirileriniz ve fikirleriniz benim için büyük önem taşıyor" dedi.

1984 yılında Osmaniye'de doğan Ertuğ, eğitim hayatını Osmaniye, Adana ve Mersin'de tamamladığını belirtti.

Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Kalite Mühendisliği alanında yüksek lisans yaptığını ifade etti.

Ayrıca, 2009 yılında Microsoft Sertifikalı Profesyonel Geliştirici programını başarıyla tamamladığını belirtti. Profesyonel hayatına 2009 yılında Ater Hizmet Teknolojileri'nde başlayan Ertuğ, şirketinin küçük bir odadan bugünlere nasıl geldiğini anlattı.

Şirketinin Türkiye'nin yanı sıra birçok ülkeye ihracat yaptığını ve 2024 yılında yeni pazarlara açılmayı planladığını söyledi.

Ertuğ, kişisel yaşantısına da değinerek, evli ve iki kız çocuğu babası olduğunu, İngilizce bildiğini ve hobileri arasında teknolojik ürünler, yapay zeka ve üretimin bulunduğunu belirtti.

Osmaniye'yi sevdiğini vurgulayan Ertuğ, "Sizlerle birlikte, Osmaniye'mizi daha güzel yarınlara taşıma hayalini kuruyorum" dedi.

Vizyonunun sadece projelerle sınırlı olmadığını, herkesin sesini duyarak sorunlara çözüm üretmeyi amaçladığını belirtti.

Ertuğ, gençlerin enerjisi, kadınların gücü, çiftçilerin emeği ve esnafların azmiyle birlikte Osmaniye'yi daha ileriye taşımayı hedeflediğini ifade etti.

Umudu yeşertmenin, çocukların daha iyi eğitim alması, sokakların daha güvenli olması ve her Osmaniyelinin gururla şehrin bir parçası olabilmesi anlamına geldiğini söyledi.

Son olarak, projelerini ve çalışmalarını zamanla kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Ertuğ, "Bu yolculukta sizlerle birlikte yürümek, her adımı sizinle atmak istiyorum.

Birlikte hareket ettiğimizde, Osmaniye için hayal ettiğimiz her şeyi başarabiliriz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Osmaniye’ye Sürpriz KatılımÖnceki Haber

İYİ Parti Osmaniye’ye Sürpriz Katılım

Vali Yılmaz Yeni Yılı KutladıSonraki Haber

Vali Yılmaz Yeni Yılı Kutladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar