DOLAR32.3718
EURO34.9866
ALTIN2325.7
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, öğrencilerin karne sevincini paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, öğrencilerin karne sevincini paylaştı
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, okulların ilk yarı tatiline girmesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin sevincini paylaştı.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, okulların ilk yarı tatiline girmesi nedeniyle düzenlenen karne dağıtım programına katılarak öğrencilerin sevincini paylaştı.

2022–2023 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilere karnelerini dağıttı.



Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Oğuz Kara ve okulun öğretmenleri tarafından karşılanan Vali Yılmaz’a öğrenciler çiçek takdim etti. Okul bahçesindeki velilerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıttı.

Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ara tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Vali Yılmaz, sınıf ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Velilerimiz gelmişler ve heyecanla çocuklarının karnelerini bekliyorlar. Sınıflarda da aynı heyecanı gördük. Çocuklarımızın çok çalışkan, başarılı olduklarını ve okulu çok sevdiklerini görmekten çok mutluyum.

Öğrencilerimiz yoğun bir dönemi geride bıraktı. İnşallah bu yarıyıl tatilinde dinlenecekler, bol bol kitap okuyacaklar.

Eğitim ve öğretimde ciddi başarılar elde ediyoruz. İl Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere ekibine, bu işin gerçek kahramanları öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.

Yürekten başarılar diliyorum. Bugün de öğrencilerimizin karne sevincini paylaştık. Çok güzel bir duygu. Onları çok seviyoruz, her zaman onlarlayız, başarılar diliyoruz."dedi.

Vali Yılmaz sözlerinin devamında, "Bu dönem, öğrencilerimizin dönem içindeki yaptıkları çalışmalar, başarı durumları ortaya konmuş olacak, bu dönemin başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin, velilerimizin ders çıkaracağı ve ikinci dönemde daha başarılı olacağı bir dönemin başlangıcı olmasını diliyorum.

Çocuklarımızın karnelerinde notlarının düşük olması başarısız olacakları anlamına gelmez, buradan ders çıkararak başarılı olmanın yolunu tespit etmek ve hep birlikte öğrencimizi başarıya götürmek görevimizdir. Notu düşük diye asla kızmamalıyız.

Neden düşük olduğunun tespitini yapıp ona göre hazırlık yapmalıyız. Bugün notu düşük olabilir ama gelecekte çok başarılı olabilir. Bunun çok örnekleri var. Çocuklarımıza mutlulukla, sağlıkla, başarı dolu bir hayat diliyorum.”diye konuştu.

Öğrenciler, karne gününde kendilerini yalnız bırakmadığı ve heyecanlarını paylaştığı için Vali Yılmaz’a teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSM dinlemeye gelenler salona sığmadıÖnceki Haber

TSM dinlemeye gelenler salona sığmadı

Devlet Hastanesi’nde, bir ameliyat daha ilk kez yapıldıSonraki Haber

Devlet Hastanesi’nde, bir ameliyat daha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar