DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Bağlantı Yolu Çalışmalarını İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Bağlantı Yolu Çalışmalarını İnceledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, D-400 Karayolu ve Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda incelemelerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç  Yılmaz, D-400 Karayolu ve Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda incelemelerde bulundu.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı devam eden D-400 Karayolu Adana-Osmaniye-Hatay Kavşağı ve Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Yılmaz'a incelemelerinde Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ve Toroslar EDAŞ Osmaniye İl Müdürü Aşkın Aydın da eşlik etti.

Vali Yılmaz, D-400 Karayolu Adana-Osmaniye-Hatay Kavşağı'nda yaptığı incelemelerde, uzun zamandır devam eden ve hızlı tren altgeçitlerinin de yapıldığı bu yatırımın Osmaniye'nin ana giriş güzergahlarından biri olduğunu ve bir an önce tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin'in Nisan ayında tamamlanacağını söylediğini belirten Vali Yılmaz, "Çalışmalar hızla devam ediyor. Karayollarımıza, Devlet Demiryollarımıza ve Kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Vali Yılmaz ayrıca Osmaniye-Hatay kavşağında da incelemelerde bulunarak iyileştirme ve aydınlatma için proje yapılması talimatını verdi.

Vali Yılmaz, daha sonra yapımı devam eden Toprakkale-Mustafabeyli Otoban Bağlantı Yolu'nda da incelemelerde bulundu.

Burada da çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, "Osmaniye'mizin kavşak yolları ve giriş çıkış yollarında yoğun bir çalışma var.

Bu çalışmadan dolayı giriş çıkışlarda sıkıntı yaşıyoruz ama bu çalışmalar bittiğinde çok daha rahat bir şekilde giriş çıkış yapabilecek." dedi.

Yolların bir an önce bitmesinin Osmaniye için çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, "Bölge Müdürümüz de yakından ilgileniyor.

Bu işi en kısa sürede bitireceğine inanıyoruz. İlçe Kaymakamımız da takip ediyor. Osmaniye'miz hizmetlerin en güzeline layık.

Çalışmalarında Karayollarımıza, Bölge Müdürümüze ve Kaymakamımıza başarılar diliyorum." diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele SürüyorÖnceki Haber

Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Sürüyor

Başkan Adayı Ertuğ’dan "Profesyonel Adımlar Projesi"Sonraki Haber

Başkan Adayı Ertuğ’dan "Profesyonel Adım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar