DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Adayı Ertuğ’dan "Profesyonel Adımlar Projesi"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Adayı Ertuğ’dan "Profesyonel Adımlar Projesi"
Abone ol
Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ, "Profesyonel Adımlar Projesi"ni açıklayarak gençlere ve basına müjdeli haber verdi.
Osmaniye haberleri

Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı A. Atakan Ertuğ, "Profesyonel Adımlar Projesi"ni açıklayarak gençlere ve basına müjdeli haber verdi.

Projenin şehrin her kesimine hitap ettiğini vurgulayan Ertuğ, gençlerin Osmaniye'ye olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda kurulacak "Profesyonel Adımlar Projesi" kapsamında, gençlere sosyal medya içerik ofisleri, çekim platformları, profesyonel donanım altyapıları, lisanslı yazılımlar, simetrik internet altyapısı, akustik canlı yayın odaları, ses kayıt ekipmanları,

özel yayıncı bilgisayarları ve eğitim atölyeleri sunulacak. Ayrıca alanında uzman belediye çalışanları tarafından video, resim işleme ve yapay zeka kullanım eğitimleri ücretsiz olarak verilecek.

Ertuğ, projenin içeriğini şu şekilde özetledi: İçerik Üretmek: Gençler, proje kapsamında video içerikleri üreterek, YouTube gibi platformlarda kendi kanallarını oluşturabilecekler.

Yayıncı Olmak: Twitch gibi platformlarda yayıncı olmak isteyen gençlere profesyonel bir ortam ve ekipman desteği sağlanacak.

E-Oyuncu Olmak: E-sporlara ilgi duyan gençler, proje kapsamında düzenlenecek turnuvalara katılarak kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar.

Vlogger Olmak: Seyahat vlogları veya günlük vloglar gibi farklı içerikler üretmek isteyen gençlere de gerekli olanaklar sunulacak.

Proje kapsamında gazeteciler için de "Turkuaz Basın Odası" kurulacak. Bu odada gazeteciler, özgürce yazabilecek, meslektaşlarıyla bir araya gelebilecek, interneti ve bilgisayarları kullanabilecek, canlı yayın yapabilecek ve teknik ekipmanlardan ücretsiz yararlanabilecek.

"Profesyonel Adımlar Projesi" amatör müzik gruplarını da unutmadı. Hayallerindeki ilk profesyonel kayıtları alabilmeleri için gruplara ücretsiz ses kayıt cihazları sunulacak.

Ertuğ, projenin Osmaniye'nin gençleri ve basını için önemli bir fırsat olduğunu belirterek şunları söyledi: "Gençlerimiz, bu proje ile hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek, kendi ayakları üzerinde durabilme imkanı bulacaklar.

Gazetecilerimiz de daha aydınlık bir dünya için daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürebilecekler.

Osmaniye'yi her alanda daha iyi bir şehir yapmak için projelerimizle çalışmaya devam edeceğiz."
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, Bağlantı Yolu Çalışmalarını İncelediÖnceki Haber

Vali Yılmaz, Bağlantı Yolu Çalışmalarını...

Burdur’da şiddet gördüğü iddiasıyla kocasını öldüren sanığın yargılanmasına devam edildiSonraki Haber

Burdur’da şiddet gördüğü iddiasıyla koca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar