DOLAR32.5453
EURO34.985
ALTIN2438.4
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Ozan Duranoğlu, kendi bestesinin kliplerini çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ozan Duranoğlu, kendi bestesinin kliplerini çekti
Abone ol
Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), yazmış olduğu “Gelmiyorsun” şiirinin bestesini yaparak, bağlaması ile notalara döküp seslendirdi.
Osmaniye haberleri

Ozan Duranoğlu (Mahmut Eynallı), yazmış olduğu “Gelmiyorsun” şiirinin bestesini yaparak, bağlaması ile notalara döküp seslendirdi.

Söz ve müziği kendisine ait olan Mahmut Eynallı’nın  “Gelmiyorsun” isimli klip çekimleri için belli alanlar seçilerek gerçekleştirildi.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) Yönetim Kurulu’nda görevli Mahmut Eynallı’nın “Gelmiyorsun” isimli  şiirinden uyarladığı klip çekimlerinin kamera çekimleri ve yönetmenliğini OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak yaptı.

Çekimler sırasında ise yine OŞYAD üyelerinden Özge Ceren Holdur görev alırken, çekimler; Osmaniye Merkez Cevdetiye Beldesi, Kazmaca Köyü, Kadirli ilçesi Karatepe köyü ve çevresinde çekildi.

Klip çekimleri ile ilgili olarak konuşan Ozan Duranoğlu; “Bu benim ilk görüntülü çekimlerim oluyor.

Daha önceleri TRT Türkü programlarına katılıp eserlerimi yorumladım. Ama, bu kez görüntülü olarak bir klip çekmenin zorlukların ilk kez yaşıyorum. Defalarca çekimler iptal edilip yenileniyor. Demek ki, bir klibin çekilmesi bu kadar zor olsa gerek!”diye konuştu.

OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak ise yaptığı açıklamasında; “ Dernek olarak daha önce 46 arkadaşımızın  ilk kez kitap yayınlamalarını sağladık.

Şiirlerini görüntülü olarak sosyal medyada yayınlanması için ilk kez Derneğimizin o zamanki Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet İpek’in bir şirini; Gazeteci Murat Boz’un kamera çekimleri ve kendimin yönetimi ile çektik.

Sosyal medyada bu görüntüler yoğun ilgi gördü. Bugün de Mahmut Eynallı’nın eserinin çekimlerini yapıyoruz. OŞYAD olarak dernek üyelerimizin eserlerini tanıtmak önceliğimiz olduğu kadar, sorumluluğumdur.  

Bu program için günündeki işlerini bize ayıran dernek üyelerimden Özge Ceren Holdur’a teşekkür ediyoruz. Derneğimiz üyesi Eynallı’nın “Gelmiyorsun” isimli klibini yakında sosyal medya da, izleyebileceksiniz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LGS'de tam puan alan Muhammed, otomotiv mühendisi olmak istiyorÖnceki Haber

LGS'de tam puan alan Muhammed, otomotiv...

Firari hükümlü Jasat’tan kaçamadıSonraki Haber

Firari hükümlü Jasat’tan kaçamadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar