DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5
BIST9104.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniyegücünün yöneticileri yeni sezon için buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyegücünün yöneticileri yeni sezon için buluştu
Abone ol
Osmaniye 2. Amatör Ligi A grubunda mücadele verecek olan Osmaniyegücü spor kulübü yöneticileri, yeni sezonda başarılı olabilme adına toplantı düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye 2. Amatör Ligi A grubunda mücadele verecek olan Osmaniyegücü spor kulübü yöneticileri, yeni sezonda başarılı olabilme adına toplantı düzenledi.

Osmaniyegücü Spor Kulübü yöneticilerinin geniş kaplamlı olarak düzenlediği toplandı kent merkezindeki Çulcu Otal’de gerçekleşti.

Kulüp Başkanı Ahmet Yüksel Çanga başkanlığında gerçekleşen toplantıya, yönetim kurulu üyeleri; Volkan Akdağ, Hakan Kılıç, Sedat Köle, Ali Ertuğ Türk, Sinan Ünal, Halit Yetişgen, Onur Kurum, İbrahim Çulcu, Hakan Günar, Murat Özdem, Nuh Eğlence ve teknik heyet Hacı Hurma ve Mehmet Küçük katıldı.

 Spor kulübü ile ilgili genel bir değerlendirme yapılırken, Yönetim Kurulu üyeleri de yeni sezon çalışmalarında nelerin yapılacağı üzerine fikirlerini bildirdiler.

Kulüp Başkanı Ahmet Yüksel Çanga toplantıda yaptığı konuşmada;

 “Osmaniyegücü Spor Kulübü, 2019 yılında kurulmuş ve 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen olağanüstü kongre ile birlikte yeni yönetimi ile amatör ve profesyonel spor dallarında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile spor federasyonlarının düzenlediği veya izin verdiği ulusal ya da uluslararası resmi ve özel müsabakalarda mücadele edecektir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği doğrultuda “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcular yetiştirmek, sporun evrensel değerleri olan sevgi, dostluk ve barış ilişkileri etrafında gençleri spora yöneltmek onlara spor yapma olanağı sağlamak, Türk sporunun gelişmesine katkı sunmak, her türlü spor kolunda amatörce mücadele edip profesyonelce uğraşmak.

Gençlerimiz arasında sevgi ve dayanışmayı geliştirmek, spor ve eğitimle ilgili her dereceden spor okulları ve diğer genel eğitim kurumları açmak kulübümüzün amaçlarını oluşturmaktadır.

Yeni bir yönetimle devralmış bulunduğumuz Osmaniyegücü Spor Kulübü, tüm yönetim kadrosu, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir bütün ve bir ahenk içerisinde gerek saha da gerek tribünde gerekse diğer alanlarda mücadele edecektir.

Ben ve arkadaşlarım tüm bilgi ve birikimimizle birbirimizi tamamlayarak Osmaniye’de spor alanında yeni bir sayfa açmak için ortaya çıktık. Osmaniyegücü Spor Kulübü olarak ilkelerimizden ödün vermeden, tutamayacağımız en ufak bir sözü ifade etmeden, kendi ayakları üzerinde duran tertemiz bir yönetim oluşturduk.

İlk bakışta gerçekleştirmek istediklerimiz zor görünebilir ama asla başarılması zor değildir. Modern futbol endüstrisinin bir modelini Osmaniye’mizde hayata geçirmek istiyoruz.

Bu doğrultudaki amacımız Osmaniye’mize spor faaliyetlerinde akademik bir alt yapı oluşturmak ve kademeli olarak bunu hayata geçirmektir. Hedefimize ulaşmak zaman alabilir ama imkansız değildir. Bizim çalışmalarımız bu minvalde olacaktır.

Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde Osmaniye futbolunu kalkındırmak çabası içerisinde olacağız. Sahada kazanmak için kıyasıya mücadele edeceğimiz diğer kulüplerle spor konusunda kulüplerimize fayda noktasında ortak çıkarlarımızda dayanışma içerisinde olacağız. 

Sahada mücadele edeceğimiz takımlara başarılar diler, dostluğun ve kardeşliğin kazanacağı bir sezon dilerim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ’den, “Barınma Merkezi”ne ziyaret gerçekleştiÖnceki Haber

OKÜ’den, “Barınma Merkezi”ne ziyaret ger...

Kaymakam İlhan, ADEM için tahsis edilen yeri incelediSonraki Haber

Kaymakam İlhan, ADEM için tahsis edilen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar