DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye Belediyesi Sıfır Atık Eğiticilerin Eğitimi Programı Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye Belediyesi Sıfır Atık Eğiticilerin Eğitimi Programı Düzenledi
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, Sıfır Atık projesinin şehrimizde yaygınlaştırılması ve farkındalığın artırılması amacıyla Eğiticilerin Eğitimi programı düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi, Sıfır Atık projesinin şehrimizde yaygınlaştırılması ve farkındalığın artırılması amacıyla Eğiticilerin Eğitimi programı düzenledi.

Sıfır Atık Eğiticilerin Eğitimi Projesi kapsamında sıfır atık uygulamalarının sürekliliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen eğitim programı Osmaniye Belediyesi, Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ortaklığında Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinde yapıldı.

Amacımız Sıfır Atık ailesi olmak diyen Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer; “Atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir şehir ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla bu eğitim programını düzenlemiş bulunmaktayız.

Bu noktada çocuklarımızın projelere katılım sağlaması, uygulamaların gelecek nesillere taşınması açısından sıfır atık ve çevre bilinci konusunda en büyük etki alanı okullarımızdır.

Öğrencilerimizde sıfır atık kültürü oluşturmak ve bu kültürü davranışa dönüştürerek hayatları boyunca bu bilinç ile hareket edecek nesiller yetiştirmeyi siz öğretmenlerimizin desteği ile yapabiliriz.

Osmaniyemizde sıfır atık, geri dönüşüm ve çevre konusunda birçok çalışmalar yapmakta ve daha yaşanabilir bir Osmaniye için çalışmaktayız.” İfadelerini kullandı.

İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü Çevre Mühendisi Adem Özyurt Sıfır Atık Bilgi Sistemi ile ilgili, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hüseyin Küçük ve Çevre Mühendisi Alparslan Gizlice ise belediye tarafından yürütülen sıfır atık uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgiler veren sunum gerçekleştirdi.

Sıfır Atık Yönetmeliği, Sıfır Atık Uygulamaları, Sıfır Atık Bilgi Sistemi ve Osmaniye Belediyesi tarafından Sıfır Atık projesi kapsamında yürütülen uygulamalar hakkında bilgilendirme yapılan eğitime İlimiz okullarında Sıfır Atık Uygulamalarının yürütülmesinden sorumlu idareci ve öğretmenler katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Kaya, Osmaniye’nin il oluşunu kutladıÖnceki Haber

Milletvekili Kaya, Osmaniye’nin il oluşu...

OKÜ Akademik Yılı Açılışı Kapsamında Yürüyüş DüzenlendiSonraki Haber

OKÜ Akademik Yılı Açılışı Kapsamında Yür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar