DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, Osmaniye’nin il oluşunu kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, Osmaniye’nin il oluşunu kutladı
Abone ol
Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’nin İl oluşunun 26. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’nin İl oluşunun 26. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Kaya mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bugün, Kaleleri ve yaylarıyla, verimli toprakları, tarihi ve doğal güzellikleriyle, iklimi ve sıcakkanlı insanlarıyla ve birçok güzellikleriyle eşsiz bir şehir olan Osmaniye’mizin il oluşunun 26. Yıldönümünü kutluyoruz. 

Osmaniye  23 Ekim 1996 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan oylamayla il olması karara bağlanmış, 24 Ekim 1996 gün ve 4200 Sayılı Kanun ile Kadirli, Düziçi, Bahçe, Toprakkale, Hasanbeyli ve Sumbas ilçelerinden oluşan, Batıda Adana’ya, Doğuda Gaziantep’e Kuzeyde Kahramanmaraş ve Güneyde Hatay illerine sınırları olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 80. İli olmuştur.

Osmaniye’miz il olduğu 1996 yılından günümüzeekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda sürekli olarak gelişim göstermiştir.AK Parti iktidarlarımız döneminde; son teknolojiyle donatılmış okulları, Üniversitesi, Üretim kapasitesi yüksek OSB’leri, bölünmüş yolları altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, geleceğe dair büyük umutlarımızı ve hayallerimizi temsil eden devlet hizmet binaları hükümetkonaklarıyla ve daha bir çok alandaki yatırımlarıyla Osmaniye’miz büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 

 Şehitler Diyarı Osmaniye’mizin büyümesine ve gelişmesine, bu kadim şehrin çok kıymetli insanlarına hizmet ediyor olmanın mutluluğu içerisindeyim.

Milletvekili olarak Osmaniyeli hemşehrilerimi temsil etmenin büyük onurunu ve gururuna bizlere yaşatan başta Yüce Allah’a, bizlere Osmaniyeli hemşehrilerimize hizmet etme şansı verenCumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere güvenen çok değerli Osmaniyeli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 

 Hizmetin en iyisini hakeden çok değerlihemşehrilerime hizmet etme vazifemi layıkıyla yerine getirme gayretiyle çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim. 

 Bu vesileyle, İl oluşunun 26. Yıldönümünü kutladığımız Kadim şehrimiz Osmaniye’mizin ve ülkemizin tüm şehitlerini rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

 Yiğit Osmaniye’mizin il statüsü kazanmasında katkısı olanlardan hayatta olanlara şükranlarımı sunuyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asayiş uygulamalarında 15 silah ele geçirildiÖnceki Haber

Asayiş uygulamalarında 15 silah ele geçi...

Osmaniye Belediyesi Sıfır Atık Eğiticilerin Eğitimi Programı DüzenlediSonraki Haber

Osmaniye Belediyesi Sıfır Atık Eğiticile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar