DOLAR32.34
EURO34.879
ALTIN2393.5
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Başkan Soyer, Osmaniye’den kardeşlik mesajı verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Soyer, Osmaniye’den kardeşlik mesajı verdi
Abone ol
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremden etkilenen iller arasında bulunan Osmaniye’de depremzedelerle buluşmasını sürdürüyor.
Osmaniye haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremden etkilenen iller arasında bulunan Osmaniye’de depremzedelerle buluşmasını sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan aşevindeki hizmetler devam ederken, Başkan Soyer’in bir ayağının İzmir, diğer ayağının ise Osmaniye’de olması vatandaşları da memnun ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Mahalle ve Köy ziyaretleri sırasında depremzedelerle görüşüp sorunlarını dinlerken, bu kez de Toprakkale ilçesine bağlı  Türkmen (Tüysüz) Beldesinde depremzedelerle bir araya geldi.

Depremden evleri hasar gören vatandaşlarla buluşan Başkan Tunç Soyer Türkmen Beldesi’nde beraberinde CHP Osmaniye İl Başkanı Şükret Çaylı ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

Başkan Soyer vatandaşlarla sohbetinin ardından düzenlediği basın toplantısında; Deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra; “Osmaniyeli kardeşlerimizle beraberi olup, elimizden geldiğince destek olarak yanlarında olacağız”diyerek sözlerine başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuşmasında, siyaset yapmaya gelmediklerini vurgulayarak; “Biz Osmaniye’ye siz değerli kardeşlerimiz yanına gelmemizin tek amacı; birlik ve beraberlik içerisinde  kardeşlik duygularımızı yaşatmaya ve pekiştirmeye geldik. Türkiye’nin de Osmaniye resmini yaptığı gibi birbirleriyle kucaklaşması, birbirlerini ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan kenetlenmesinin mücadelesini veriyoruz.

Beklentim odur ki, bu kardeşlik bağımız Türkiye’mize örnek olur, birbirlerimizin yaralarını sarmak için herkes el ele vererek bu yaşanan sıkıntıların da üstesinden geliriz.

Tek başımıza birilerimizin iyi olması mümkün değil, anca beraber kanca beraber olmak suretiyle bunu başaracağız ve biz bunun için buradayız.

Değerli kardeşlerim, acınızı paylaşmak için geldik, başka da bir derdimiz yok. Bizim kimsenin görevinde gözümüz yok. Kimsenin görevine talip olmak gibi bir derdimiz de yok.

Kimsenin siyasetiyle de ilgilenmiyoruz. Biz sadece bir yerel yönetimiz. Ve yerel yönetim olarak nasıl İzmir'de ayırmadan herkesi kucaklıyorsak, burada da Osmaniyeli kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olacağız. Hiçbir siyaset gözetmeyiz. Bunu böylece bilin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir’den gelip Yaşar Kemal’i ölüm gününde andıÖnceki Haber

İzmir’den gelip Yaşar Kemal’i ölüm günün...

Deprem “fırsatçılarına” Savcılık soruşma başlattıSonraki Haber

Deprem “fırsatçılarına” Savcılık soruşma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar