DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Alaçatı Otel Tavsiyeleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alaçatı Otel Tavsiyeleri
Abone ol
Sabırsızlık ile beklediğiniz yaz ayları gelip çattı! Havaların ısınması ile beraber kendinizi denize atmak adına sabırsızlandığınızı biliyoruz. Her insanın tatilden farklı bir beklentisi vardır.
Osmaniye haberleri

Sabırsızlık ile beklediğiniz yaz ayları gelip çattı! Havaların ısınması ile beraber kendinizi denize atmak adına sabırsızlandığınızı biliyoruz. Her insanın tatilden farklı bir beklentisi vardır.

Alaçatı; herkesin beklentisini sonuna kadar karşılayacak bir yerdir. Burada tatil yapmayı özel kılan detaylardan birisi de tahmin edebileceğiniz gibi Alaçatı otel seçenekleri!

Alaçatı’da Ne Yapılır?

Alaçatı’ya gelerek hayatınızın en doğru kararlarından birisini verdiniz! Peki, Alaçatı’da mutlaka yapmanız gerekenlere yakından bakmaya ne dersiniz?

Alaçatı; başka bir yerde bulamayacağınız evleri ile dikkat çeker. Arnavut kaldırımlı sokaklarda rengarenk evlere rastlayabilirsiniz. Buradaki Hacımemiş Mahallesi; kesinlikle görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor. Söz konusu mahallede şirinliğine hayran kalacağınız türden restoran ve kafeler de mevcut!

İşin bir de tatil kısmı bulunuyor. Alaçatı; deniz, kum ve güneş üçlüsünü hakkını vererek yaşamanızı sağlıyor. Bilhassa Alaçatı plajları sayesinde hayatınızın belki de en güzel yazını geçirebilirsiniz. Cam gibi berrak denizi, upuzun kumsalı ve rüzgarı ile dikkat çeken Alaçatı; gören herkesin hayran kalacağı bir yer! Çark Plajı, Kum Beach ve Mocca Beach; Alaçatı’nın en güzel plajları arasında bulunuyor.

Alaçatı; hayatın güzel olduğu yerlerden birisi! Burada haftanın her gününü dolu dolu geçirebilirsiniz. Alaçatı Pazarı; yolunuzun mutlaka düşmesi gereken yerlerden birisi! Bu pazarda meyve ve sebzeden tutun da Alaçatı’ya özgü el yapımı takılara ve reçellere dahi ulaşabilirsiniz.

Alaçatı ile özdeşleşmiş detaylardan birisi de rüzgar sörfü! Hatta, Alaçatı’nın yıllardan bu yana uluslararası rüzgar sörfü müsabakalarına ev sahipliği yaptığını ifade edebiliriz. Sörf yapmayı bilmiyor olsanız dahi kısa sürede öğrenebilir ve bu deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Alaçatı’ya kadar gelmişken bir şeyler yiyip içmemek olmaz. Bu noktada, size Çeşme kumrusunu tavsiye ediyoruz. Bilhassa Kumrucu Şevki ve Kumrucu Hikmet; bu güzel lezzeti tatmak adına ilk adresleriniz olmalı! Ayrıca, kumrunun ardından bir de sakızlı muhallebi yemelisiniz.

Mutlaka Gidilmesi Gereken Alaçatı Otelleri

Alaçatı otel seçenekleri beklentilerinizi karşılayacak seviyede! Bilhassa butik oteller sayesinde hem bütçenize hem de rahatlık beklentinize hitap eden bir yerde kalma ayrıcalığına erişebilirsiniz. Gelin, en iyi Alaçatı otel alternatiflerine bir bakalım!

Vintage Boutique Hotel: Alaçatı’nın tam merkezinde yer alır. Buna rağmen sessiz ve sakin olduğunu söylemek gerekir. Ev yapımı lezzetler ile hazırlanan kahvaltı sofrasına hayran kalacaksınız. Bunun yanı sıra, otelin sekiz farklı odası vardır. Yer bulabilmek adına erken rezervasyon yaptırmak gerekir.

The Stay Warehouse: Gören herkesi kendisine hayran bırakacak yeşil bir bahçesi vardır. 24 odanın her birisi tüm ihtiyaçlara hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Fransız balkon ve özel bahçe gibi detayların varlığı ile dikkat çeker.

Biblos Resort Alaçatı: Denize sıfır konumuyla fark yaratan bu otelin beyaz kumlu özel plajına hayran olmamak elde değil!

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan “Öğretmenler Günü” mesajıÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’dan “Öğret...

Emekli hayvanlar çiftliği Osmaniye'de açıldıSonraki Haber

Emekli hayvanlar çiftliği Osmaniye'de aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar