DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz: "Kadına Şiddetle Mücadelede Kararlıyız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz: "Kadına Şiddetle Mücadelede Kararlıyız"
Abone ol
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun 2024 yılı 3. Dönem Toplantısı, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın başkanlığında Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun 2024 yılı 3. Dönem Toplantısı, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz'ın başkanlığında Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlendi. Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, İl Müftüsü Ali Çakmak ve diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

2024 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

Toplantıda, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdür Yardımcısı Mervenur Kara, 2024 yılı Temmuz-Eylül döneminde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.

Sunum, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele İl Eylem Planı, "Kahve Bizden Sohbet Sizden" ve "Geleceğim Ellerimde" gibi projeler çerçevesinde yapılan çalışmaları içeriyordu.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Osmaniye Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ali Boyraz ile Osmaniye İl Müftülüğü adına Vaiz Yakup Özdemir de kurumlarının gerçekleştirdiği faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yaptı.

Vali Yılmaz'dan Teşekkür Mesajı

Toplantının sonunda söz alan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yapılan çalışmaların sonuç verdiğini ve ilerleme kaydedildiğini belirtti.

Vali Yılmaz, "Bu alanda ciddi bir gayretle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Medeniyetimizde ve inançlarımızda kadına yönelik şiddetin yeri olmadığını vurgulayan Yılmaz, sahadaki gözlemler ve öneriler doğrultusunda geliştirilen yeni yöntemlerle daha başarılı sonuçlar elde edileceğini kaydetti. 

Vali Yılmaz  kadına yönelik şiddetle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’da otomobilde 310 sikke ve 36 obje ele geçirildiÖnceki Haber

Hatay’da otomobilde 310 sikke ve 36 obje...

Toprakkale Müftülük Görevlileri, Başkan Yeşildemir’i Ziyaret EttiSonraki Haber

Toprakkale Müftülük Görevlileri, Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar