DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Emekliler Yılı Etkinlikleri Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emekliler Yılı Etkinlikleri Sürüyor
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Toprakkale’de emeklilerle bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Toprakkale’de emeklilerle bir araya geldi.

Etkinliğe, Vali Yılmaz’ın yanı sıra 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mücahit Çelik, Emekliler Yılı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklere dikkat çekerek şunları söyledi: “2024 Emekliler Yılı kapsamında birçok faaliyetle bir araya geliyoruz. Bugün Toprakkale’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanımak ve emeklilerimizle kahvaltıda bir araya gelmek amacıyla bu programın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz.

Tarihi açıdan stratejik bir öneme sahip olan Toprakkale, saklı bir cennet. Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın davetiyle emeklilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

Çelik ayrıca, Bursa ve Çanakkale’ye düzenlenecek olan gezi programını da detaylandırarak, “Osmaniye’deki emekliler şehitlerini ziyaret ediyor” mottosuyla gerçekleştirilecek gezinin 30 Eylül’de Cumhuriyet Meydanı’ndan hareketle başlayacağını ve emeklilerimizin Bursa ve Çanakkale’de şehitlikleri ziyaret edeceğini belirtti.

“Emeklilerimizin geçmişten geleceğe bir köprü olduklarının altını çizmek amacıyla bu etkinlikleri düzenliyoruz,” diyen Çelik, programın çeşitli kültürel gezilerle devam edeceğini vurguladı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise konuşmasında emeklilere verilen desteğin önemine değindi: “Emeklilerimizin her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2024 yılını Emekliler Yılı ilan etmesi dolayısıyla, Osmaniye’de emeklilerimizle ilgili önemli projelere başladık.

41 kurumumuzla yürüttüğümüz ‘41 kere maşallah’ projesiyle emeklilerimize destek olmayı sürdürüyoruz.

Bu projeler, emeklilerimize hem sosyal hem ekonomik anlamda katkı sağlayacak.” Vali Yılmaz, Çanakkale gezisinin emekliler için unutulmaz bir deneyim olacağını belirterek, “Çanakkale’nin gezilmesi emeklilerimizin ‘İyi ki gelmişiz, iyi ki buraları gördük’ diyeceği bir çalışma olacak.

Ayrıca, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’ini ziyaret etmek de çok değerli.

Bu projeler devam edecek ve emeklilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Programın sonunda Vali Yılmaz, etkinliğin hayırlı olmasını dileyerek, organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Emeklilere yönelik etkinliklerin Osmaniye genelinde yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadirli’de zabıta ekipleri marketleri denetlediÖnceki Haber

Kadirli’de zabıta ekipleri marketleri de...

AK Partili Kararmaz Göreve BaşladıSonraki Haber

AK Partili Kararmaz Göreve Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar