DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Zafer Partisi Lideri Özdağ, Osmaniye’deydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zafer Partisi Lideri Özdağ, Osmaniye’deydi
Abone ol
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Osmaniye'de partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi. İlk olarak Kadirli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, daha sonra kent merkezi Musa Şahin Bulvarı'ndaki İl Binası'nın açılışını gerçekleştirdi.
Osmaniye haberleri

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Osmaniye'de partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi.

İlk olarak Kadirli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, daha sonra kent merkezi Musa Şahin Bulvarı'ndaki İl Binası'nın açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Zafer Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, Bürokrasi ile İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Arslan, İl Başkanı M. Oğuz Kara, Merkez İlçe Başkanı Arınç Ulaştır ve partililer katıldı. Özdağ, il teşkilatına başarılar dileyerek, İl Binasının hayırlı olmasını temenni etti.

Daha sonra, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gençlerle bir araya gelen Özdağ, Türkiye'nin Stratejik Göç Mühendisliği ile karşı karşıya olduğunu vurgulayarak, bunun nedenini emperyalizmin ülkeyi ayrıştırmada başarılı olamamasına bağladı. Özdağ, gençlere hitap ederken, "Diyorlar ki Zafer Partisi Gençliğin Partisi. Doğru.

Zafer Partisi gençliğin partisi. Türk gençliği zafer diyor, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği zemininde zafer için mücadele ediyor.

Biz Türk gençliğine ayrı bir şey söylemedik. Biz Türk milletine seslendik. Bütün millete seslendik. En erken siz Türk gençleri anladınız bizi" şeklinde konuştu.

Özdağ, özellikle gençleri Zafer Partisine oy vermeye çağırarak; “Atakan Ertuğ’a bu seçimlerde oy verirseniz belediyemizin kaynaklarından sığınmacı ve kaçaklara bir kuruş dahi aktarmayacağız.

Eğer Zafer Partisi’ne oyunuzu verirseniz sığınmacı ve kaçakların dükkan açmalarına izin vermeyeceğiz ve Türk esnafını bu sığınmacı yayılması karşısında koruyacağız.

Ruhsatsız açılan bütün kaçak ve sığınmacı dükkanlarını belediye derhal kapatacak. Bir evde 5-6 ailenin oturmasına izin vermeyeceğiz.

Belediye tesislerini öncelikle Osmaniyelilerin yani bu ülkenin vatandaşlarının kullanacağı şekilde kullanım kuralları getireceğiz.

Zafer Partisi’ne oy verirseniz, sokaklarda güvenli yürüyeceğiniz gibi uyuşturucu ve uyuşturucu çetelerine karşı açılmış bir mücadeleyi de göreceksiniz belediyeler eli ile.

Şehrin her tarafından yeni spor tesisleri, yeni spor alanları, belediye üzerinden örgütlenen spor kulüplerini göreceksiniz.

Gençlerimiz mahalle arasında futbol, basketbol, voleybol oynamak durumunda kalmayacaklar.

Aynı zamanda atanamayan öğretmen kardeşlerimizi de belediyelerin bu açmış olduğu spor tesislerinde istihdam edeceğiz.

Böylece Türk gençliğine yönelik bir saldırı olan uyuşturucuya karşı da Zafer Partisi belediyeler eli ile mücadele başlatacak.

Her belediye yol yapar, her belediye asfalt çalışması yapar ama bizim yaptıklarımızı hiçbir partinin belediyecilik anlayışı içerisinde göremezsiniz” dedi.

Konferansın ardından, Osmaniye'deki bir alışveriş merkezinde esnafı ziyaret eden Özdağ, kentteki temaslarını tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisinden Gazilere Moral ZiyaretiÖnceki Haber

Osmaniye Valisinden Gazilere Moral Ziyar...

Kahramanmaraş’ta 11 bin 512 deprem soruşturması açıldıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta 11 bin 512 deprem soruş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar