DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

YKS’de başarılı öğrencilere ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YKS’de başarılı öğrencilere ödül
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nda ilk 1000'e giren öğrencileri ödüllendirdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nda ilk 1000'e giren öğrencileri ödüllendirdi.

Ahmet Cevdet Paşa toplantı salonunda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri katıldı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrencilerin başarılarını tebrik ederek, "Bu başarıda başta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve arkadaşları, öğretmenlerimiz ve siz değerli ailelerin emeği çok büyük. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, konuşmasında, "Osmaniye'miz çok iyi bir noktada şu anda. İnşallah bunu devam ettirecek.

Bu başarıda başta İl Milli Eğitim Müdürümüz ve arkadaşları, öğretmenlerimiz ve siz değerli ailelerin emeği çok büyük.

Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Çok büyük bir felaket yaşadık. 500 yılda 1000 yılda yaşanabilecek bir depremi yaşadık.

Bu şartlarda bu başarıyı göstermiş olmak ayrıca takdire şayan. Allah yolunuzu hep açık etsin, başarınız hep daim olsun.

İnşallah bu başarılarınız sürsün ve ailenize, memleketinize, Milletinize, Devletinize faydalı hayırlı olacak işler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, sözlerinin devamında eğitimin önemini vurgulayarak, "Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetlere ulaşıp, Türkiye Yüzyılını Türk'ün Yüzyılı yapmak için çalıştığımız şu dönemde sizin de bu yolda ilerlemeniz bizleri her zaman gururlandıracaktır.

Osmaniye'mizi her alanda ileri götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgemizde gerçekten Osmaniye eğitimde parlayan bir yıldız.

Bu alanda gösterdiği başarı hepsinden daha gurur verici. Öğrencilerimizin ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, böyle gençler yetiştirdiğiniz için.

Bu başarılarını bütün hayatları boyunca devam ettirmelerini diliyorum. Bunun sırrının çalışmak ve disiplinli olmak olduğunun öğrencilerimiz çok farkındalar.

Bir insan ne kadar zeki olursa olsun, eğer disiplinli çalışmıyorsa, sürekli bilgilerini yenilemiyorsa bu başarıları elde etmesi mümkün değildir.

Bütün öğrencilerimizin hayallerine, ideallerine ulaşacağı eğitim almalarını, hedeflerine ulaşmalarını gönülden istiyoruz" dedi. Konuşmaların ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencilere ödüllerini verdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oto Yıkama Servisinde Patlama: 3 YaralıÖnceki Haber

Oto Yıkama Servisinde Patlama: 3 Yaralı

Rektör Uzun, aday öğrencileri OKÜ’ye davet ettiSonraki Haber

Rektör Uzun, aday öğrencileri OKÜ’ye dav...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar