DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yeni Sağlık Müdürü Dr. Kara göreve hızlı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Sağlık Müdürü Dr. Kara göreve hızlı başladı
Abone ol
Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanarak göreve başlayan Dr. Ahmet Kara, ayağının tozu ile sağlık kurumlarına ziyaretlere başladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanarak göreve başlayan Dr. Ahmet Kara, ayağının tozu ile sağlık kurumlarına ziyaretlere başladı.

İl Sağlık müdürü Dr. Ahmet Kara, akşam saatlerinde Osmaniye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hastane ziyareti sırasında nöbet tutuna personelle tanışarak çalışmalar hakkında bilgi alan Kara, hasta ve hasta yakınları ile de görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastanedeki incelemeleri sırasında tespit edilen eksikliklerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan İl Sağlık müdürü Dr. Ahmet Kara, sorunların giderilmesi için gerekenin yapılması talimatını verdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Kara Osmaniye kent merkezinde tadilatı devam eden Samiye Bahçeli Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Yeni bir sağlık tesisi olarak kullanılmak üzere bakım ve onarıma alınan binada incelemelerde bulunan Sağlık Müdürü Kara’ya Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan V. Uz.Dr.Ersin Peker, Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor ve  Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yılmaz Yükselir eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara’nın bir başka ziyareti ise Sağlıklı Hayat Merkezi oldu.  Kara, Sağlıklı Hayat Merkezi Sorumlusu Alican Mansuroğlu’nun çalışmalar hakkında verdiği brifinginden sonra SHM’de bulunan birimleri ziyaret ederek personellerle bir süre sohbet etti.

TOPRAKKALE İLÇESİ ZİYARETİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara Toprakkale İlçesinde  hizmet vermeye başlayan Toprakkale Entegre İlçe Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede görev yapan personelle tanışarak çalışmalar hakkında bilgi alan ve incelemelerde bulunan Kara’ya  Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan V. Uz.Dr.Ersin Peker, Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor ve  Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yılmaz Yükselir eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Kara Toprakkale ilçe ziyareti sırasında, Kaymakam Ali İhsan Selimoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Toprakkale ilçesindeki sağlık tesisleri hakkında görüş alış verişinde bulunarak ilçedeki sağlık hizmetleri değerlendirdi.

İl Sağlık Kara’nın Toprakkale ilçe ziyareti sırasında bir başka durağı da  inşaatı tamamlanan Entegre Devlet Hastanesi binasına taşınarak burada sağlık hizmeti sunmaya başlayan Toprakkale Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile  Sağlığı  Merkezinden boşaltılan 2 ayrı binada incelemelerde bulunmak oldu.

Ziyaret sırasında  İl Sağlık müdürü Dr. Kara,  Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezinin taşınması sonucu boşalan binanın tekrardan tamirat, tadilat ve onarım için bir an önce hareket edilmesi talimatını verdi.

Binanın en kısa sürede tamamlanarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulması için ne gerekiyorsa  yapılmasını isteyen Kara, ilçe ziyaretini sonlandırdı.

YENİ DEVLET HASTANESİ ZİYARETİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara Osmaniye kent merkezinde inşaatı tamamlanan  ve kısa sürede  açılması planlanan yeni Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yeni Devlet Hastanesi ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Kara’ya,

Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Bilgin Akoğul ve İnşaat Firması yetkilisi Şantiye Şefi Ünal Berat Baylan tarafından bilgi verildi.

Ziyarette, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Tamer Gülsur ve Destek Hizmetleri Başkanı Hamza Tor, eşlik etti.

Yeni Devlet Hastanesi binası ziyaretinin ardından İl Sağlık Müdürü  DR. Ahmet Kara, Osmaniye Devlet Hastanesi Ek hizmet binasına geçerek, Acil serviste inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Hastanede nöbet tutan personelle tanışarak çalışmalar hakkında bilgi alan Kara, hasta ve hasta yakınları ile de yakından ilgilenerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane ziyaretlerinin ardından Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından İl Sağlık müdürü Dr. Ahmet Kara’ya iş ve işleyiş hakkında bilgi verildi. Destek Hizmetleri Başkanı, Başkan Yardımcı, Uzmanlar ve Şube Müdürünün katılımı ile yapılan toplantıda çalışmalar hakkında sunum yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, akşam saatlerinde de Kadirli Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Acil serviste inceleme ve denetlemelerde bulundu.  

Nöbet tutan personelle tanışarak  çalışmalar hakkında bilgi alan Kara,  acil serviste yatan hasta ve hasta yakınları ile görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara’nın diğer ilçelerdeki hastane ve sağlık kurumları ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Akademik Meslek Odaları Birliği KuruluyorÖnceki Haber

Osmaniye Akademik Meslek Odaları Birliği...

Tosyalı, Düziçi OSB arazisindeki çalışmaları yerinde incelediSonraki Haber

Tosyalı, Düziçi OSB arazisindeki çalışm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar