DOLAR32.4149
EURO34.8432
ALTIN2400.2
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarışmada Dereceye Girenler Ödüllendirildi
Abone ol
Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay İşbirliğiyle "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Projesi kapsamında düzenlenen bağımlılık yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.
Osmaniye haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay İşbirliğiyle "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Projesi kapsamında düzenlenen bağımlılık yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Osmaniye'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında düzenlenen "Bağımlılık" konulu yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ın da katıldığı törende, görsel ve edebi kategorilerde ilkokul-ortaokul ve ortaöğretim öğrencileri arasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Yarışma ile, çocuk ve gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirilmesi, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığının olumsuz etkilerinin kavratılması ve daha sağlıklı bir yaşam sürmeleri amaçlanıyor.

Görsel Kategori Derece Kazananları: Şehit Veli Demiryürek Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri: Emine Aymelek Topal, Hayriye Beray Cinkara ve Asilberk Berkhan

Edebi Kategori Derece Kazananları: Fatih İlkokulu Öğrencisi: Elisa Kardelen Boztepe

Şehit Hayrettin Mennan Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri: Fatma Saliha Sail ve Resmiye Ebrar Kaşka

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, bu tür yarışmaların öğrencilerin farkındalık kazanmaları açısından önemli olduğunu belirtti.

Albak, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" projesinin, yeni neslin bağımlılıklardan uzak durması ve sağlıklı bir şekilde yetişmesi için önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Törene, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kızılay Kan Bağışı Kampanyası DüzenlediÖnceki Haber

Kızılay Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi

OKÜ’de Çocuk Şenliği DüzenlenecekSonraki Haber

OKÜ’de Çocuk Şenliği Düzenlenecek

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar