DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Yanık’tan 15 Temmuz Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yanık’tan 15 Temmuz Mesajı
Abone ol
AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Derya Yanık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Osmaniye haberleri

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Yanık, hain darbe girişiminin milletin cesaretiyle bertaraf edildiğini belirtti.

Yanık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz'da demokrasimizi, anayasamızı, birlik ve beraberliğimizi hedef alan FETÖ'nün hain darbe girişimi, milletimizin derin irfanı ve cesaretiyle bertaraf edilmiştir."

15 Temmuz gecesi milletin, Cumhurbaşkanın Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkarak meydanları hainlere dar ettiğini vurgulayan Yanık, "Aziz milletimiz, bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya göstererek şanlı tarihine bir destan daha eklemiş, gelecek nesillere iftihar edecekleri bir zaferi armağan etmiştir," dedi.

Yanık açıklamasında: “Aziz milletimiz, bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya göstererek şanlı ve tertemiz tarihine bir destan daha eklemiş, gelecek nesillere iftihar edecekleri bir zaferi armağan etmiştir" ifadelerini kullanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bağımsız ve etkin dış politikası ile devrim niteliğindeki kalkınma hamleleri sayesinde büyük bir güç haline geldiğini ifade etti.

Yanık, "15 Temmuz, ülkemizin istiklal ve istikbalini tehdit eden her şer odağı ve terör örgütünün yerle bir edildiği bir gündür.

Güçlenen demokrasisi, temel hak ve hürriyetlerde aldığı muazzam mesafe ile devlet ve millet çatışmasının yerini birlik ve beraberlik ruhu almıştır," dedi.

Milletvekili Yanık son olarak, "Birlik ve beraberliğimizi, anayasamızı, milletimizin iradesini canları pahasına koruyan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize hayırlı ve güzel bir ömür diliyorum," ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçe İlçesinde 15 Temmuz Etkinliği DüzenlendiÖnceki Haber

Bahçe İlçesinde 15 Temmuz Etkinliği Düze...

Antalya’da çıkan yangında seralar ve zeytin ağaçları zarar gördüSonraki Haber

Antalya’da çıkan yangında seralar ve zey...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar