DOLAR32.5278
EURO34.981
ALTIN2425.0
BIST9722.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’ın hayatı kitaplaştırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’ın hayatı kitaplaştırıldı
Abone ol
Eğitimci-Yazar Mansur Işıkbol son kitabında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın hayatını kaleme aldı.
Osmaniye haberleri

Eğitimci-Yazar Mansur Işıkbol son kitabında Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın hayatını kaleme aldı.

Vali Yılmaz’ın hayatını anlatan kitabını “ O şimdi Vali” ismiyle yayınlayan Işıkbol, kitabı yazabilmek için geniş bir araştırma yaptığını söyledi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesi doğumlu eğitimci-Yazar Mahsur Işıkbol, Vali Yılmaz’ın hayatını roman olarak yazabilmek için, aile bireyleri, çocukluk ve gençlik arkadaşları, öğretmenleri ve yaşadığı yerde kendisini tanıyan kişilerle görüşmelerinin ardından kaleme aldığını söyledi.

Vali Yılmaz’ın hayatının kaleme alındığı “O şimdi Vali” isimli kitabı geçtiğimiz hafta baskıdan alarak Osmaniye Belediyesi 6. Kitap fuarına yetiştirmekten ayrıca mutlu olduğunu belirten Işıkbol, bugüne kadar yazmış olduğu kitaplar arasında son kitabının değerinin daha farklı olduğunu vurguladı.

Hayatının kitaplaştırıldığını öğrenen Vali Dr. Erdinç Yılmaz Osmaniye Kitap fuarında eğitimci-yazar Mahsur Işıkbol’u stantında ziyaret etti. Vali Yılmaz Işıkbol ile bir süre sohbet ederek teşekkür ederek, makamına davet etti.

Işıkbol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun ile birlikte Vali Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kitabını imzalayarak hediye etti.

Ziyaret sırasında kitabı hazırlarken yaşadıklarından kısaca sözeden Işıkbol, kaleme alırken çok duygulandığı, kitabı hediye ederken de büyük mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Vali Yılmaz ise eğitimci-Yazar Muhsur Işıkbol’a teşekkür ederken, “Bize değer vermeniz ve yazmak için tercih etmenizden dolayı çok mutluyum.

Bu kitabın özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir ilham kaynağı olacağını düşünüyorum. Bu yazılanların hepsi yaşanmış, gerçek bir hikaye. Bu anlamda da çok önemli. Mansur Hocamın kalemi gerçekten güçlü, hiç sıkılmadan, bir solukta okunabilecek bir roman. Çocuklarımız ve gençlerimiz açısından faydalı olabileceğini düşündüğüm için de ayrıca çok mutluyum. Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ Senatosu Düziçi MYO’da toplandıÖnceki Haber

OKÜ Senatosu Düziçi MYO’da toplandı

Başkan Kara’dan Dünya Engelliler Günü MesajıSonraki Haber

Başkan Kara’dan Dünya Engelliler Günü Me...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar