DOLAR32.4901
EURO34.9541
ALTIN2435.9
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan, Kadirli ve Sumbas’taki şehit ailelerine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan, Kadirli ve Sumbas’taki şehit ailelerine ziyaret
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ve Sumbas ilçelerindeki şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli ve Sumbas ilçelerindeki şehit ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Vali Yılmaz, Sumbas’ta Şehit Er Mehmet Fındık, Kadirli’de Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Mustafa Karabörk ve Şehit Piyade Er Kaan Çalin’in ailelerini evlerinde ziyaret ederek, başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Vali Yılmaz, askerlik hizmetini yapmaktayken Bingöl Servi’de 9 Ekim 1997 tarihinde meydana gelen kaza sonucu şehit olan Er Mehmet Fındık’ın ailesini Sumbas ilçesindeki evlerinde ziyaret etti. 

Vali Yılmaz, daha sonra ise 14 Temmuz 1996 tarihinde Hakkâri’de bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Mustafa Karabörk ve son olarak Askerlik hizmetini yaptığı Mardin Dargeçit kırsalında 14 Şubat 1997 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Kaan Çalin’in ailelerini ziyaret etti.



Ziyaret sırasında Şehidimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır.

Şehidimize, Allah gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”diye konuştu.



Şehit aileleri, Vali Dr. Erdinç Yılmaz'a ziyareti için teşekkür etti. Ziyaretler sonunda ise Vali Yılmaz, Şehit ailelerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Ziyaretlerde Kadirli Kaymakam Vekili ve Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun da yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de, Hafızlık ön hazırlık kursu başlatıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de, Hafızlık ön hazırlık kursu...

Şanlıurfalılar Derneğinde Nusret Esen, 3’üncü kez başkanSonraki Haber

Şanlıurfalılar Derneğinde Nusret Esen, 3...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar