DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan 7 Ocak Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan 7 Ocak Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nda milletin Anadolu'nun her karış toprağında bağımsızlık mücadelesi verdiğini belirterek,

"Tarihte eşi benzeri görülmeyen büyük bir kahramanlıkla bu toprakları bize vatan yapan ecdadımız, kanlarıyla, canlarıyla bedeller ödemiş ve bu emaneti bizlere bağımsızlık meşalesi olarak takdim etmişlerdir." dedi.

Osmaniye'nin kurtuluşunun da bu mücadelenin bir parçası olduğunu vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti: "Bugün Osmaniye için kutlu bir gündür.

Bugün bu verimli topraklarda; milli birlik ve beraberlik ruhunun azmiyle, atalarımızın, düşmana karşı bağımsızlık bayrağını açarak, vatan sevdası uğruna kahraman Osmaniyelilerin yazdığı ve sonsuzluğa armağan ettiği destanın günüdür.

Bu memleket; 7 Ocak tarihinde düşmanın işgal girişiminde bedenlerini siper edip, düşmana geçit vermeyen, 'Eğer ben şehit olursam, cesedimi düşmana bırakmayın' diyen; elindeki bayrağıyla şehit olan Rahime Hatun gibi, Palalı Süleyman, Saim Bey gibi şanı bütün yurda yayılan kahramanların ve dağların burcunda şafak olan mertlerin, göklere yükselip bayrak olan şehitlerin diyarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniyeli hemşehrilerimin 7 Ocak Kurtuluş Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Millî Mücadele'nin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Side Antik Kenti’ndeki çalışmaları incelediÖnceki Haber

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Side Anti...

Yeni Renault Austral Lansmanı ”Yılın Basın Lansmanı” seçildiSonraki Haber

Yeni Renault Austral Lansmanı ”Yılın Bas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar