DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz’dan 15 Temmuz Mesajı
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Vali Yılmaz, mesajında 15 Temmuz'un unutulmaz bir zaferi temsil ettiğini belirterek, bu tarihte milletin devleti sahiplendiği ve tarihe geçtiği bir dönem yaşandığını ifade etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Vali Yılmaz, mesajında 15 Temmuz'un unutulmaz bir zaferi temsil ettiğini belirterek, bu tarihte milletin devleti sahiplendiği ve tarihe geçtiği bir dönem yaşandığını ifade etti.

Vali Yılmaz mesajında şunları söyledi:

"1071 yılında Sultan Alparslan ile dünyaya duyurduğumuz bu topraklarda ve şehitlerimizin kanıyla vatan yaptığımız bu coğrafyada, Türk milletinin asil evlatları, birlik ve beraberlik ruhuyla içeriden ve dışarıdan gelen birçok saldırıyı başarıyla püskürtmüştür.

15 Temmuz'da da hain FETÖ/PDY terör örgütünün saldırısını yine aynı birlik ve beraberlik ruhuyla engellemişlerdir.

"15 Temmuz gecesi şanlı milletimiz, devletimize, şehitlerimizin kanıyla süslediğimiz bayrağımıza, bağımsızlığımıza ve demokrasimize sahip çıkarak, ideallerinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Devlet-millet birliğiyle tarihe unutulmaz bir altın zafer kazımışlardır.

'Bu zafer bizimdir.'

"Bu zafer, bu anlamlı gün, milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına cevap vererek, inancına, ülkesine, insanına, demokrasiye ve hukukun üstünlüğüne sahip çıkan, halkın iradesinin üstünde hiçbir güç tanımayan eşi görülmemiş bir mücadele sergileyerek devletiyle yan yana durarak bağımsızlığını ve geleceğini koruma gösterisidir.

"Değerli vatandaşlarım, unutmayalım ki bu güzel vatanı atalarımızdan miras aldığımız gibi yüceltmek ve korumak yolunun birlikte kenetlenmekten geçtiğini. Görevimiz, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 'Sahipsiz vatanın batması haktır; Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır' dizelerinde ifade ettiği bilinçle yaşamaktır.

Vatanımızın varlığı için canlarını seve seve feda etmeye, birbirimize daha fazla sevgiyle kenetlenmeye, birlik ve beraberlik içinde çalışarak ülkemizi güçlendirmeye ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaya istekli olmaktır.

"Bu vesileyle, 15 Temmuz gecesi devletimizin varlığı için 'Ya İstiklal Ya Ölüm' diyerek şehadet şerbetini tadan tüm şehitlerimize ve kahraman gazilerimize derin saygılarımı ve şükranlarımı sunarken, 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıkan cesur Osmaniye halkımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik Kampında 15 Temmuz Yürüyüşü YapıldıÖnceki Haber

Gençlik Kampında 15 Temmuz Yürüyüşü Yapı...

Ampute Eşek, Emekli Hayvanlar Çiftliğinde Doğum YaptıSonraki Haber

Ampute Eşek, Emekli Hayvanlar Çiftliğind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar