DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Yol Çalışmalarını İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Yol Çalışmalarını İnceledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas ilçesindeki Reşadiye grup yolu ve diğer yol çalışmaları kapsamında incelemelerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Sumbas ilçesindeki Reşadiye grup yolu ve diğer yol çalışmaları kapsamında incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz’a Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Sumbas Kaymakamı Mustafa Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun eşlik etti.

Vali Yılmaz, tamamlanan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, “Şu anda Kadirli-Kozan bağlantı yolunu sağlayan Akçataş köyümüze kadar olan yaklaşık 14 kilometrelik ikinci kat asfaltımız tamamlandı ve hizmete girdi.

İl Özel İdaremiz çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor.

Sumbas-Bağdaş grup yolunun yaklaşık 8 kilometresi tamamlanmış durumda. 3,5 kilometrelik sıcak asfalt yapıldı, Alibeyli'de ise 7 kilometrelik yolun ikinci kat asfaltı tamamlandı.

Osmaniye genelinde yol çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniyeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Vali Yılmaz, incelemelerini Sumbas-Çiçeklidere-Esenler-Bağdaş grup yolunda sürdürdü.

Bu yol çalışmaları hakkında da detaylı bilgi alan Vali Yılmaz, vatandaşların uzun süredir beklediği bu projenin tamamlandığını belirtti.

“Vatandaşlarımızın 'zıplama rampası' diye tarif ettikleri ve yapımını çok arzu ettikleri bu yolda yaklaşık 3 kilometrelik sıcak asfalt, 1,5 kilometrelik beton kaplama ve 5 kilometrelik yol genişletme çalışması gerçekleştirdik.

Bu yol, hemşehrilerimiz için aciliyet gerektiren bir durumdaydı ve hamdolsun tamamlanarak hizmete sunuldu.”

Vali Yılmaz, il genelindeki yol çalışmaları hakkında da bilgi vererek, “Köy ve grup yollarımızın standartlarını her geçen gün daha da yükseltiyoruz.

Artık daha yoğun bir şekilde BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt çalışmalarına başlayacağız. Beton ve asfalt santrallerimizi kurduk ve en kaliteli asfaltı üretebilecek kapasitedeyiz.

Bundan sonraki çalışmalarımızda hizmet kalitemiz daha da artacak. Bu hizmetlerin Osmaniyemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersin’de bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandıÖnceki Haber

Mersin’de bariyere çarpan otomobilin sür...

OKÜ Kariyer Merkezi, İŞKUR'un Çalıştayında Rol AldıSonraki Haber

OKÜ Kariyer Merkezi, İŞKUR'un Çalıştayın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar