DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz Yılbaşı akşamı Güvenlik güçlerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz Yılbaşı akşamı Güvenlik güçlerini ziyaret etti
Abone ol
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yılbaşı akşamı görev başında bulunan güvenlik güçlerini ziyaret ederek uygulamalar hakkında bilgi aldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yılbaşı akşamı görev başında bulunan güvenlik güçlerini ziyaret ederek uygulamalar hakkında bilgi aldı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktası, Polis Uygulama Noktası ile Çarşı Şehit Hayrettin Mennan Polis Merkezi Amirliği'ni yılın son akşamında ziyaret ederek, görev başındaki jandarma ve emniyet mensuplarımızın yeni yılını kutladı.

Beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş ile birlikte ilk olarak Seç Jandarma Uygulama Kontrol Noktası'nı ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, görevleri başında olan güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Yılmaz, kontrol noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarımıza da sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl dileklerini iletti. Trafik kurallarına uyulmasının önemini de hatırlatan Vali Yılmaz, trafik kurallarına uyan vatandaşlarımıza teşekkür etti.

 Daha sonra Polis Uygulama Noktasında görevli polis memurlarımızı ziyaret eden Vali Yılmaz, görev başındaki polislerimizin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

 Ziyaretlerinin devamında Çarşı Şehit Hayrettin Mennan Polis Merkezi Amirliğini de ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, polis memurlarının yeni yılını kutlayarak, vatandaşlarımızın huzur içinde bir yılbaşı akşamı geçirmeleri için görevleri başında olan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür etti.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz ziyaretlerinin sonunda yaptığı açıklamada, “2023 yılına girerken, jandarmamız, emniyet teşkilatımız görevlerinin başında. Bütün hemşehrilerimizin huzur içinde yeni yıla girebilmeleri için bütün önlemlerimizi aldık.

Gece demeden, gündüz demeden her türlü şartta çalışan jandarma ve emniyet teşkilatlarımızın mensuplarının yeni yılını kutluyorum. Bütün Osmaniyeli hemşehrilerimize, Ülkemize ve bütün insanlığa yeni yılın hayırlı olmasını, sağlıkla, mutlulukla geçmesini diliyorum.

Ayrıca Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına giriyor olmamız nedeniyle, bu yılın Cumhuriyetimizi taçlandıracağımız, daha yükseklere taşıyacağımız, heyecanla çalışacağımız bir yıl olmasını temenni ediyorum."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadirli'de Bahçe demir kapısını çalan şüpheli yakalandıÖnceki Haber

Kadirli'de Bahçe demir kapısını çalan şü...

Jandarma’dan “Sahte alkol ve sigara” operasyonuSonraki Haber

Jandarma’dan “Sahte alkol ve sigara” ope...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar