DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Yenigün, Osmaniye'de Eğitim Programını Başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz ve Bakan Yardımcısı Yenigün, Osmaniye'de Eğitim Programını Başlattı
Abone ol
Osmaniye’de düzenlenen Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün'ün katılımıyla resmen başladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de düzenlenen Yenilikçi Mahalli Hizmet İçi Eğitim Programı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün'ün katılımıyla resmen başladı. Programın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar yaptı.

Bakan Yardımcısı Yenigün'den Değişime Vurgu

Programda konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, günümüz koşullarındaki toplumsal ve bireysel değişimlere dikkat çekti.

Yenigün, "Toplumun ve bireylerin yaralarına merhem olmak, daha da önemlisi bu yaraların oluşmasını önlemek Bakanlığımızın temel görevlerinden biridir," dedi.

Ayrıca çalışanların kişisel ve mesleki gelişimlerinin önemine vurgu yapan Yenigün, "Sosyal devlet anlayışıyla çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize ve tüm vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizi artırmak asli görevlerimiz arasındadır," diye ekledi.

Yenigün, ayrıca vatandaşa nezaketle yaklaşmanın önemine dikkat çekerek, "Hizmet sunarken, vatandaşlarımızın baş tacımız olduğunu unutmamalıyız," ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz’dan Övgü Dolu Sözler

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, programın yerel dinamikleri göz önünde bulundurarak tasarlanmasının önemine değinerek, bu projenin yerinde yapılması, çok daha fazla kişiye ulaşılması açısından daha etkili sonuçlar doğuracağına dikkat çekti.

Hizmet içi eğitimlerin, devletin her seviyesindeki personel için önem taşıdığını belirten Vali Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın son yıllardaki başarılı çalışmalarına da övgülerde bulundu.

Yılmaz "Türk milletinin temeli ailedir ve bu temelin korunması için Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar toplumumuzun güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır," dedi.

Vali Yılmaz ayrıca Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını överek, “Personelimiz gece gündüz demeden çalışıyor, başarılı sonuçlar elde ediyor.

Onlarla çalışmaktan gurur duyuyorum,” dedi.

Yılmaz sözlerini eğitimin Osmaniye’ye, Türkiye’ye ve katılımcılara faydalı olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Osmaniye'de başlayan bu eğitim programı, yerel düzeyde hizmet sunumunu geliştirme ve sosyal hizmetlerde daha etkin çözümler üretebilme adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da bir kişi silahla annesini ve anneannesini öldürdü, babasını ağır yaraladıÖnceki Haber

Adana’da bir kişi silahla annesini ve an...

Başkan Çenet’ten Osmaniye’ye Müjde: Yeni Projeler Hayata GeçiyorSonraki Haber

Başkan Çenet’ten Osmaniye’ye Müjde: Yeni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar