DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Şehit Aileleri İle İftarda Buluştu
Abone ol
Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten,

Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,

Vali Yardımcıları Hakan Yavuz Erdoğan ve Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva,

kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin Aileleri, Gazilerimiz ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşen programda Vali Yılmaz, Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz ile bir araya gelerek sohbet etti.

Programda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Şehitler Gününde çok kıymetli Şehit Ailelerimizle bir araya gelme fırsatımız oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Çanakkale Zaferi'nin bu sene 109. yıl dönümü. Kahramanlarımız Çanakkale'de destan yazdı, Kurtuluş Savaşında destan yazdı, en son 15 Temmuz'da destan yazdı.

Biz bu kahramanlara minnettarız. Sizlere minnettarız, her zaman emrinizdeyiz. Sizlerle beraber olmaktan da her zaman mutluluk ve gurur duyuyoruz." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık ise "Ramazanın ilk haftasını bitirdik. Bugün oruçlarımızı, şükürler olsun ki Şehitlerimizin Aileleri ile beraber açtık.

Tuttuğumuz oruçlar kabul, makbul olsun ve inşallah hayırla, huzurla, sağlık, sıhhat afiyet içerisinde Ramazan Bayramına da erişebilmeyi Rabbimden temenni ediyorum.

Şehadeti önemli kılan kuşkusuz zulme karşı durma iradesini ortaya koymak, vatan, millet savunmasında kendini, canını geride bırakarak her türlü tehlikenin önüne atmak.

Dolayısıyla bir kez daha sizlerin huzurunda Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla ve hürmetle eğiliyorum." diye konuştu.

Programda İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından Şehitler ve vefat etmiş Gaziler için dua edildi. Programda ayrıca Şehit Aileleri ve Gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koca, “Emeklilerimizin Yanında Olacağız”Önceki Haber

Koca, “Emeklilerimizin Yanında Olacağız”

OKÜ’lü AHBAP’lılar, Yaşlılarla Bir Araya GeldiSonraki Haber

OKÜ’lü AHBAP’lılar, Yaşlılarla Bir Araya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar