DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Omicron varyantına karşı dikkat çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Omicron varyantına karşı dikkat çekti
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, salgın tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimlerini tüm yaşam alanlarında aralıksız olarak sürdürüyor.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, salgın tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimlerini tüm yaşam alanlarında aralıksız olarak sürdürüyor.

Vali yılmaz denetimler sırasında özellikle covid-19’un ardından ortaya çıkan omikron varyantının hızla yayıldığını vurgulayarak, tedbirlerde gevşeme yapılmaması uyarılarında bulunuyor.

Osmaniye kent merkezindeki Atatürk caddesi üzerinde vatandaşlarla sohbet eden ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Yılmaz’ın tedbirlere yönelik denetimleri sırasında; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık ta katıldı.

Denetimler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Yılmaz, yeni varyantın çok hızlı yayıldığını ve çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatarak gevşemeden kaçınılması önerisinde bulundu.

Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Yılmaz, ““Omicron varyantı, biliyoruz ki, çok hızlı yayılıyor. Maalesef ilimizde de artış yaşanmaya başladı. Bu nedenle çok daha dikkatli olmamız gereken bir süreci yaşıyoruz.

Osmaniyeli hemşehrilerim bugüne kadar çok başarılı bir mücadele verdi, inşallah bundan sonra da sürdürelim. Bu mücadelede başarılı olmamız için aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an evvel aşılarını olması aşılama sürecini tamamlamamış olanların tamamlaması çok önemli.



Kendi milli aşımız olan Turkovak’ın uygulamasına da bugün başlandı. Daha önce Turkovak  aşısını beklediklerini ifade eden vatandaşlarımız vardı, bu vatandaşlarımızı bir an evvel aşı olmaya davet ediyorum.

İnşallah Turkovak aşımızla bu mücadelede daha güçlü olacağız, kendi aşımızla korona virüse karşı mücadele etmenin bize daha büyük bir güç katacağına yürekten inanıyorum. Aşılamada birinciyiz hamdolsun, inşallah yüzde yüze ulaşalım ve bu mücadeleyi başarıyla tamamlayalım.” diye konuştu.

Vali Yılmaz sözlerinin devamında, “Turkovak aşımızın uygulanması bizim için büyük bir gurur ve büyük bir mutluluk. Bu mücadelede hepimize çok büyük bir güç katacak çok büyük bir çalışma. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim-Öğretimde İkinci dönem okul güvenliği toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Eğitim-Öğretimde İkinci dönem okul güven...

Osmaniye’de 'torbacı' operasyonu! Özel harekât polisleri de katıldıSonraki Haber

Osmaniye’de 'torbacı' operasyonu! Özel h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar