DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Lise öğrencilerinin projelerini inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Lise öğrencilerinin projelerini inceledi
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Ali Asil ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yılmaz, okul havacılık kulübünün gerçekleştirmiş olduğu model roket çalışmaları hakkında bilgi alarak öğrencilerin hazırladığı model roketin atışını gerçekleştirdi.

Ziyaretinin devamında okulun kütüphanesinde incelemelerde bulunarak kütüphane hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, kütüphanedeki öğrencilerle sohbet etti.



Öğrencileri sınıflarında da ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencilerle sohbeti sırasında öğrencilerin hedefleri hakkında sorular sorarak, şöyle konuştu “Hedefimiz olmalı.



Hedefimize doğru yürümek için de kararlı ve disiplinli bir şekilde çalışmalıyız.  Allah’ın izniyle siz hepsini başarırsınız. Sizler başardıkça bizler gurur duyarız. Çünkü bu memleketi sizler yönetecek, geleceğe sizler taşıyacaksınız.

Sizler ne kadar iyi yetişirseniz, ne kadar donanımlı olursanız memleketimiz de o derece iyi ve başarılı olur, geleceğe daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke olarak devam eder.

Bu da sizlere ve sizleri yetiştiren öğretmenlerimize bağlı. Ama asıl sizlerin kararlı ve çalışkan olması çok önemli. Sizlerden bunu bekliyoruz. Yapacağınız biliyoruz sizlere de güveniyoruz.” dedi.

Vali Yılmaz'ın ziyaretinin devamında, tilavet sınıfında bir öğrenci Kur’an-ı Kerim okudu ve İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ali Doğan tarafından çalınan ney eşliğinde ilahi dinletisi sunuldu. 



Robotik Kodlama sınıfını da ziyaret eden Vali Yılmaz, TÜBİTAK – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Lise Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında Türkiye ikincisi olan Bilge Kağan Savrandalı adlı öğrenciden Led lambalarının kullanım ömürlerinin ve enerji tasarruflarının arttırılması, bozulan Led lambalarının ekonomiye kazandırılması projesi hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Model Uçak Atölyesinde de incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, öğrencilerin yaptıkları model uçaklar hakkında bilgi alarak, öğrencilerle sohbet etti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin son bölümünde öğretmenler odasında okulun öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polislerden özel öğrencilere masal park gezisiÖnceki Haber

Polislerden özel öğrencilere masal park...

OKÜ ile GSM arasında işbirliği protokolü imzalandıSonraki Haber

OKÜ ile GSM arasında işbirliği protokolü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar