DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Fizik Tedavi Merkezini İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Fizik Tedavi Merkezini İnceledi
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Devlet Hastanesi eski hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Devlet Hastanesi eski hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyarette, İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara ve Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Doktor Mürsel Koçer de yer aldı.

Vali Yılmaz, ziyarette merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Yılmaz, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların memnuniyetlerini ifade ettiklerini belirten Vali Yılmaz, "Kıymetli hemşehrilerimize hizmetlerin en iyisini sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Vali Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Osmaniye'mizin sağlık altyapısının geliştirilmesinde ve sağlık hizmetinin kalitesinin yükseltilmesinde yeni hastanemizin yapılması çok önemli bir katkı sağlamaktadır. Yeni hastanemizle birlikte bu binanın da kullanılması, kapasitesinin artırılmış olması, fizik tedavi, acil servis gibi birçok bölümüyle hizmete devam etmektedir.

Bugün buradaki servisleri ziyaret ettim. Burada yatan vatandaşlarımızın memnuniyeti beni çok mutlu etti. Başta İl Sağlık Müdürümüzü, Başhekimimizi, doktorlarımızı, bütün sağlık personelimizi, görevlilerimizi yaptıkları bu başarılı hizmetten dolayı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum.

Sağlık olmadan hiçbir şey olmaz, her şeyin başı sağlıktır. Sağlık alanındaki yapılan çalışmaların, verilen hizmetlerin her geçen gün kalitesi artmakta, doktorlarımızın hizmet kalitesi artmakta, bu da bizi memnun etmektedir.

Arkadaşlarımızı bir kez daha yaptıkları bu başarılı hizmetten dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tecrübeli İsim İYİ Parti’den AdayÖnceki Haber

Tecrübeli İsim İYİ Parti’den Aday

Osmaniye Yağmurlu Havanın Etkisine GiriyorSonraki Haber

Osmaniye Yağmurlu Havanın Etkisine Giriy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar