DOLAR32.3721
EURO34.837
ALTIN2396.1
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Vali Yılmaz, Basın mensupları ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Yılmaz, Basın mensupları ile bir araya geldi
Abone ol
 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, basın mensupları ile bir araya Karaçay kafede düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, basın mensupları ile bir araya Karaçay kafede düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Programa; Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, Osmaniye Önder Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Mehmet Aksoy ve basın mensupları katıldı.

 Programda konuşan Cemiyet Başkanları tüm üyeleri adına, düzenlenen program için, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a teşekkür ettiler.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle davetimizi kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki sizler bize gerçekten yardımcı oluyorsunuz, hep desteğinizi gördüm, çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Basın mensupları ile daha sık bir araya gelmek istediklerini belirten Vali Yılmaz, “Göreve başladığım günden bu yana vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin içinde olmaya çok özen gösteriyorum, sürekli yanlarındayım. Sokakları, caddeleri geziyorum, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyorum.  

Her şeyden önce kendi memleketimde hizmet etmenin gururu, mutluluğu ve heyecanını yaşıyorum. Görev sürem içinde Osmaniye’mize en güzel hizmeti yapmak azmi içindeyim.”dedi.

 Yılmaz,  “Devam eden Karaçay Projemiz gerçekten ilimize çok değer katacağını düşündüğüm bir proje. Fıstık Müzemizi tamamladık.

Zorkun yayla yolumuzu sıcak asfalt yapıyoruz ve tamamlandığında yolumuzun kalitesi çok yükselecek ve böylece vatandaşlarımız daha rahat seyahat etme imkânına kavuşacak.  

Düziçi ilçemizin yıllardır beklediği Dumanlı Yaylası yolunu yaptık. Köylerimizin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çok gayret gösteriyoruz.

İlimize değer katacak bütün projeleri hayata geçirme gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte Osmaniye’mizi daha yükseklere taşıyacak projeler üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

Göreve başladığında, öncelikli beklentilerin Karaçay Projesi ve Osmaniye’nin otoban giriş ve çıkışı olduğunu da ifade eden Vali Yılmaz, "Karaçay Projemiz devam ediyor, Belediyemiz de çevresindeki düzenlemeleri yapıyor.

Bir de Osmaniye’mizin olması gereken standartta bir otoban giriş ve çıkışı olması için bir projemiz var. Bu konuyla ilgili, Ulaştırma Bakanımızla iki defa görüştük. Ulaştırma Bakanlığı kavşak kısmının projesini yaptı.  

Sakızgediğinden Şehir Merkezine çift şerit iniş ve çıkış şeklinde tamamlanacak. Bu projemizi tamamladığımızda ilimize önemli bir değer katacak. Tek amacım Osmaniyeli hemşehrilerime en güzel hizmeti sunabilmek, en güzeline layık olduğuna inanıyorum.

Şehitler diyarı Osmaniye’mize, Yiğit Osmaniye’mize ne yapsak az kalır bunun bilincindeyim.”diye konuştu. 

Basın mensuplarına kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, bundan sonraki süreçte basın mensupları ile daha çok bir araya gelmek istediklerini kaydetti.

 Vali Yılmaz, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın mensupları Vali Yılmaz’a düzenlenen program için teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyespor FK da Kale Furkan Keleş’e emanetÖnceki Haber

Osmaniyespor FK da Kale Furkan Keleş’e e...

OŞYAD, Burnaz Plajında “Gün batarken” programı yaptıSonraki Haber

OŞYAD, Burnaz Plajında “Gün batarken” pr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar