DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Ülkü Ocaklı Gençler, Tarihi Kalede Temizlik Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkü Ocaklı Gençler, Tarihi Kalede Temizlik Yaptı
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde Ülkü Ocakları tarafından yapılan farkındalık etkinliğinde gençler ilçenin ismini aldığı Toprakkale’ de çevre temizliği yaptı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde Ülkü Ocakları tarafından yapılan farkındalık etkinliğinde gençler ilçenin ismini aldığı Toprakkale’ de çevre temizliği yaptı.

Toprakkale Ülkü Ocakları İlçe teşkilatı, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında önemli bir etkinlik gerçekleştirdi.

İlçenin ismini taşıyan tarihi Toprakkale Kalesi çevresinde temizlik çalışmaları yürüttü. Ülkü Ocakları üyeleri, kale çevresinde biriken atıkları toplayarak, çevreyi daha temiz ve düzenli hale getirdi.

Tarihi Bilgilendirme Çevre temizliği faaliyeti sırasında, katılımcılara Toprakkale Kalesi'nin tarihi hakkında detaylı bilgiler de aktarıldı.

Ülkü Ocakları üyeleri, bu tarihi mekanın geçmişi ve önemi hakkında bilgi sahibi oldular.

Gelecek Nesillere Daha Yaşanılabilir Bir Vatan Toprakkale Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Aslan, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir vatan bırakabilmek için Ülkü Ocakları olarak faaliyetlerimize aralıksız olarak devam edeceğiz.

Çevre temizliği ve tarihi bilgilendirme etkinlikleri, bu amaç doğrultusunda yaptığımız çalışmalardan sadece bir tanesi," dedi

Aslan, çevreye duyarlılık ve tarihi mirasa sahip çıkma bilincinin gençler arasında yaygınlaştırılmasının önemine değindi.

Toprakkale Ülkü Ocakları, sosyal sorumluluk faaliyetleriyle hem çevre bilincini artırmayı hem de tarihi değerlerin korunmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.  

Başkan Murat Aslan, tüm Toprakkale halkını ve gençleri bu tür etkinliklere katılmaya davet ederek, birlik ve beraberlik içinde daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışacaklarını vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Dönemin Efsane Motosikleti: PeugeotÖnceki Haber

Bir Dönemin Efsane Motosikleti: Peugeot

Hatay’da ”Ben Buradayım” Projesi’nin kapanış programı yapıldıSonraki Haber

Hatay’da ”Ben Buradayım” Projesi’nin kap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar