DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Uğur Poyraz, Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uğur Poyraz, Oda Başkanlığına adaylığını açıkladı
Abone ol
Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Uğur Poyraz, basın toplantısı düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Uğur Poyraz, basın toplantısı düzenledi.

Poyraz düzenlediği basın toplantısına katılanla teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Uğur Poyraz basın toplantısında şu görüşlere yer verdi:

“Burada toplanmamızın sebebi vesilesi; Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır. Çok kıymetli kardeşlerim; Bu yola baş koymamızın en büyük sebebi yıllardır hak ettiği değeri göremeyen, mesleğini icra ederken kendisini ilgilendirmeyen birçok problem ile de boğuşan kıymetli Osmaniye esnafımızdır.

Birlik nedir, güç nedir, değer görmek nedir hissedemeyen, yıllardır sadece aidat geliri olarak görülmüş Osmaniye'mizin gören gözü, işiten kulağı, eli, ayağı olan değerli sanatkârlarımızdır.

Birliğin gücünü, kudretini, dirayetini öncelikli olarak tüm Osmaniye'ye daha sonrada tüm Türkiye'ye göstermek üzere değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetimine talip olarak bu yola çıkıyoruz. Amacımız, Esnafımız ile Kurum ve Kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerine çareler üretebilmektir.

Esnaf yada vatandaşın siyasi kimlikleri ve destekledikleri oluşumlar bizler için belirleyici bir kriter değildir. Bizim için belirleyici kriter esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulması, yapılması gerekenlerin yapılması, atılması gereken adımların atılmasıdır. Yönetimine talip olduğumuz Osmaniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndaki asıl amacımız, esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda olarak çalışmaktır. Ayrıştıran, Öteleyen, kavga ettiren değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve

Osmaniye'ye değer katan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası için el ele hep birlikte çalışmaya esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Osmaniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası adaylığımızı kamuoyuna ilan ettiğimiz bu günde katılımlarınız nedeni ile hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, çıktığımız yolun sonunun hakkımızda hayırlı ise başarı ile sonuçlanmasını Cenabı Hak'tan niyaz ederim. Allah hepinizden razı Olsun. Sağ olun, var olun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Kütüphaneciler OKÜ’deÖnceki Haber

Genç Kütüphaneciler OKÜ’de

Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy’dan Gazetemize ZiyaretSonraki Haber

Ak Parti İl Başkanı Seydi Gülsoy’dan Gaz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar