DOLAR32.5487
EURO34.8259
ALTIN2437.6
BIST9722.8
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Türkiye Judo Şampiyonası Osmaniye’de başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Judo Şampiyonası Osmaniye’de başladı
Abone ol
Türkiye’nin 67 ilinden gelen sporcular, “Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası” için Osmaniye’de biraraya geldi.
Osmaniye haberleri

Türkiye’nin 67 ilinden gelen sporcular, “Spor Toto Ümitler  Türkiye Judo Şampiyonası” için Osmaniye’de biraraya geldi.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen 27-29 Ocak tarihleri arasında Osmaniye’de 67 İlden sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek “Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası” Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen açılış programı ile başladı.

Tosyalı Spor Salonunda düzenlenen programa Vali Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sporcular katıldı.

Sporcularını geçişi ile başlayan programın devamında saygı duruşunda bulunularak ve İstiklal Marşımız okundu.

Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, sporcuların önce kendi illerinde yarıştıkları ve en iyi sporcuların Şampiyonaya geldiğini ifade ederek, bu büyük organizasyonun İlimizde yapılmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

İl Müdürü Sedat Acar tüm sporcularımıza başarılar diledi.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ise yaptığı konuşmada, bu yaş grubunun Dünyada ve Avrupa'da söz sahibi olduğumuz bir yaş grubu olduğunu ve geçen yıl Avrupa'da ve Dünya'da elde edilen madalyaların gurur verdiğini söyledi.

Başkan Sezer Huysuz, "İnşallah bu yıl da bu genç kardeşlerimiz Avrupa ve Dünya şampiyonlarında  Ülkemizi temsil edecekler. Bu, Osmaniye'den başlayan bir start olacak. İnşallah daha sonraki süreçlerde Ülkemizi en iyi yerlerde temsil edeceklerdir."diye konuştu.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise programda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 67 İlinden, ilimize gelen tüm sporculara "hoş geldiniz" diyerek, “Şehitler Diyarı, Kaleler Şehri Osmaniye’mizde geleceğin yıldızlarının olması bizi gururlandırıyor. 

Daha 3 gün önce yön bulma ve doğaya uyum sağlama sporları kapsamında Osmaniye'mizde 1200 sporcumuzu ağırladık. Bugün, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 910 sporcumuz ve hakemlerle birlikte yaklaşık 1500 kişilik bir ekip Osmaniye'mizde."dedi.

Vali Yılmaz, sözlerinin devamında, “Osmaniye olarak, inşallah, böyle organizasyonları en başarılı şekilde yapacağız. Bundan böyle Osmaniye’miz spor organizasyonlarının en başarılı yapıldığı illerin başında yer alacak.

Osmaniyeli hemşehrilerimizin de spora gereken ilgiyi göstereceğine hiç kuşkum yok."dedi.

Vali Yılmaz, sporculara başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

Açılış programı plaketlerin takdim edilmesi ile devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölmez son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Ölmez son yolculuğuna uğurlandı

Kırmıtlı Köyünde dostluk etkinlikleri düzenleniyorSonraki Haber

Kırmıtlı Köyünde dostluk etkinlikleri dü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar