DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de Çalışmalarını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toroslar EDAŞ, Osmaniye’de Çalışmalarını Sürdürüyor
Abone ol
Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ), 2023 yılında Osmaniye'de gerçekleştirdiği kesintisiz elektrik dağıtımı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Osmaniye haberleri

Toroslar Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ), 2023 yılında Osmaniye'de gerçekleştirdiği kesintisiz elektrik dağıtımı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Sektöre öncü teknolojiler ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden şirket, bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Osmaniye'de 2.977 trafonun ve 12.860 kilometre hat uzunluğunun bulunduğu zorlu kış koşullarında dahi sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlama hedefiyle Toroslar EDAŞ, müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımıyla başarılı çalışmalara imza atıyor.

Kadirli, Merkez, Düziçi, Bahçe, Toprakkale, Hasanbeyli ve Sumbas ilçelerinde 1.804 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, bölgede 4 trafo ve 41 dağıtım merkezini elden geçirerek daha aydınlık bir Osmaniye için çaba harcıyor.

Toroslar EDAŞ'ın Osmaniye'deki hizmetlerinden biri de 263 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet sunmak amacıyla gerçekleştirdiği 2.305 kilometrelik yeni yer altı hattı tesisidir.

Ayrıca 2.490 yeni aydınlatma armatürünün montajı, 134 elektrik panosu ve 60 trafo merkezi montajı da tamamlanarak elektrik altyapısında önemli iyileştirmeler sağlanmıştır.

Toroslar EDAŞ, 2023 yılında koyduğu bakım, onarım ve yatırım hedeflerini başarıyla gerçekleştirmiş olup, müşteri odaklı yaklaşımıyla 7/24 hizmet sunmaya devam ediyor.

Şirketin Osmaniye'deki başarılı çalışmaları, Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte Türkiye'deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapan şirket olmasını sağlamıştır.

Toroslar EDAŞ, www.toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması, 0(322) 186 00 00 numaralı WhatsApp İhbar Hattı ve 186 numaralı Müşteri Hattı üzerinden müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir iletişim anlayışını benimsemektedir. Şirketin Osmaniye'deki bakım ve yatırım çalışmaları ise hız kesmeden devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da Konyaaltı Sahili çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyorÖnceki Haber

Antalya’da Konyaaltı Sahili çevre düzenl...

“Osmaniyespor FK, Hepimizin Takımıdır”Sonraki Haber

“Osmaniyespor FK, Hepimizin Takımıdır”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar