DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Serkan Karayiğit'ten Osmaniye Belediyesi'ne Sert Eleştiriler ve Çözüm Önerileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serkan Karayiğit'ten Osmaniye Belediyesi'ne Sert Eleştiriler ve Çözüm Önerileri
Abone ol
31 Mart seçimlerinde CHP Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı olan iş adamı Serkan Karayiğit, Osmaniye Belediyesi ve başkan İbrahim Karayiğit'e yönelik eleştirilerde bulunarak çeşitli öneriler sundu
Osmaniye haberleri

31 Mart seçimlerinde CHP Osmaniye Belediye Başkan Aday Adayı olan iş adamı Serkan Karayiğit, Osmaniye Belediyesi ve başkan İbrahim Karayiğit'e yönelik eleştirilerde bulunarak çeşitli öneriler sundu

. Karayiğit, kamuoyuna yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İbrahim Çenet'i Tebrik Ettik, Destek Vereceğimizi Belirttik"

Serkan Karayiğit, 31 Mart seçimlerini kazanan İbrahim Çenet’i tebrik ederek, “Memleket için yapacağı güzel işlere meclis üyelerimiz ile birlikte destek olacağımızı ifade etmiştik,” dedi.

Ayrıca, Başkan Çenet'in 15 yıllık bir enkaz devraldığını kabul ederek, makul bir süre boyunca eleştiri yapmama kararı aldıklarını belirtti.

"Temel Belediyecilik Sorunları Giderek Artıyor"

Seçim sürecinde Başkan Çenet’in havaalanı, stadyum, büyükşehir ve tramvay gibi projeler vaat ettiğini hatırlatan Karayiğit, bu vaatlerin şehirdeki temel belediyecilik sorunlarının göz ardı edilmesine yol açtığını savundu. “

Bu memleket hepimizin ve bu memleketin temel belediyecilik (Ulaşım, Altyapı, İçme suyu, Kanalizasyon ve Çöp) ile ilgili sorunları maalesef artarak devam etmektedir,” diyen Karayiğit, kendisine ve ekibine bu konularda çok sayıda şikayet geldiğini ifade etti.

"Belediyecilik Sorunlarına Öncelik Verilmeli"

Karayiğit, Başkan Çenet’e yönelik şu tavsiyelerde bulundu:

  1. Gerçekçi Olmayan Projeler Ertelenmeli: Karaçay şelale parkuru, çocuk şenliği ve yemek festivali gibi projeler yerine temel belediyecilik sorunlarına öncelik verilmelidir.

  2. Depremzedelere Sosyal Destek Projeleri: Çarşı merkezindeki depremden etkilenen esnafların yaralarının sarılması için sosyal destek projeleri üretilmelidir.

  3. Bölgesel Ekonomiye Katkı Sunacak Projeler: Havaalanı, stadyum, büyükşehir ve tramvay gibi vaatler yerine bölgesel ekonomiyi canlandıracak ve işsizliğe çözüm getirecek projelere odaklanılmalıdır.

  4. Yoksullukla Mücadele Projeleri: Derin yoksullukla boğuşan hemşeriler için kent lokantası, sosyal market ve halk ekmek gibi projeler hayata geçirilmelidir.

"Destek Vereceğimizden Şüpheniz Olmasın"

Karayiğit, önerdiği bu hususlarla ilgili olarak, “Bu belirttiğim hususlar ile ilgili atacağınız her adımda Belediye Meclisi’ndeki Cumhuriyet Halk Partisi grubu ile birlikte yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın,” diyerek sözlerini noktaladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da yangın çıkan gezi teknesi kullanılamaz hale geldiÖnceki Haber

Antalya’da yangın çıkan gezi teknesi kul...

Osmaniye'de Yaz Kuran Kursları Amacına UlaştıSonraki Haber

Osmaniye'de Yaz Kuran Kursları Amacına U...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar