DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6
BIST8980.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sene sonu eğitim kurum Müdürleri toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sene sonu eğitim kurum Müdürleri toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’de 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, sene sonu eğitim kurum Müdürleri toplantısı yapıldı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, sene sonu eğitim kurum Müdürleri toplantısı yapıldı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın ALBAK Başkanlığında, Maarif Müffettişleri Koordinatörü Ercan Güler, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve eğitim kurumu yöneticilerinin katılımıyla toplantı gerçekleşti. 

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2.dönemin değerlendirilmesi, ikinci dönem yapılan sosyal etkinlik ve kültürel faaliyetlerin değerlendirilmesi ile devam etti.

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi, Kütüphane kitap sayılarının artırılması, Meslek Lisesi Aileler ile Buluşuyor Projesi, Rehberlik denetim, inceleme ve soruşturma ile ilgili işlemlerinin de ele alındığı toplantıda okul müdürlerinin de görüşleri alınarak  ayrıntılı bir şekilde görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü   Aydın Albak;  "Okullarımız sosyalleşme, dayanışma ve paylaşma kültürünün sağlandığı önemli yerlerdir.

Ülkenin geleceği eğitimin geleceğiyle parallel  ilerlediği bilinciyle, yoğun bir şekilde 21. yüzyıl dünyasında İlimizde de bu yarışta yerimize almaya, elde ettiğimiz başarıları daha da yukarı taşımaya devam edeceğiz.

Eğitime gönül veren paydaşlarımızla birlikte verimli bir yıl geçirdiğimizi belirtmek isterim. Rekabetçi eğitim anlayışıyla evlatlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bilime sevdalı, kültüre meraklı, çağın gerekliliğine ayak uydurabilen, nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek amacıyla başarı hikayelerimize yenilerini katlayarak eklemeye hep birlikte var gücümüzle, eğitim adına çalışmaya devam edeceğiz.

Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."dedi.

Toplantı, gündem maddelerinde yer alan eğitim öğretim faaliyetleri, yönetim maddeleri ile diğer başlıkların ele alınarak görüşülmesinin ardından dilek temenniler kısmıyla sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, Sumbas’ta Kilim kursunu ziyaret ettiÖnceki Haber

Vali Yılmaz, Sumbas’ta Kilim kursunu zi...

Uyuşturucu tacirlerine operasyon: 7 gözaltıSonraki Haber

Uyuşturucu tacirlerine operasyon: 7 göza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar