DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna 15 Temmuz yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna 15 Temmuz yemeği
Abone ol
Osmaniye’de Valilik tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  anma etkinlikleri kapsamında, şehit aileleri ile Gaziler onuruna  yemekli program düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de Valilik tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  anma etkinlikleri kapsamında, şehit aileleri ile Gaziler onuruna  yemekli program düzenlendi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Garnizon Komutan Vekili Piyade Kurmay Binbaşı Erol Demir, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Güven Çelik, Baro Başkanı İbrahim Halil Yavuzdoğan, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Alparslan Dayangaç, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, 15 Temmuz şehidimiz Şehit Polis Memuru Mehmet Karacatilki’nin annesi Nuriye Karacatilki ve babası Hamza Karacatilki, eşi Halime Karacatilki ve çocukları,  15 Temmuz Gazisi Adnan Yılmaz, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, programın başında Şehitlerimizin yakınları ve Gazilerimiz ile ailelerinin bulunduğu tüm  masaları tek tek dolaşarak ailelere sabır ve baş sağlığı dileklerini iletti. Vali Yılmaz, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Program, Alibeyli İmam Hatibi Habip Güner tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Yemek programının ardından İl Müftüsü Ali Çakmak, şehitlerimiz için dua etti.

  Programın devamında konuşan Vali Yılmaz, “Şehitler Diyarı Osmaniye’mizde kahraman evlatlarımızın siz değerli aileleri ile bir araya gelmek için düzenlediğimiz “15 Temmuz Şehitlerimizi Anma” yemek programımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi saygı ve sevgiyle yürekten selamlıyorum.

Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler hayatınızdaki en değerliniz evlatlarınızı, eşlerinizi, çocuklarınızı, kardeşlerinizi bu vatan uğruna şehit verdiniz. Bundan daha büyük bir fedakarlık yoktur.

Hepsine devlet ve millet olarak minnettarız. Biliyoruz ki; bu topraklarda özgür ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olarak yaşıyorsak, bedelini binlerce vatan evladı ödediği içindir.

Sizler o gece;  yurdumuza alçakları uğratmayarak, kutsal topraklarımıza göz dikenlere, bayrağımıza el sürmeye fetöcü alçaklara haddini bildiren vatan aşığı, bayrak sevdalısı Türk Milletisiniz. 

Bizi tankları toplarıyla esaret altına almak isteyenler, gök kubbenin gölgesinde kalan hiçbir yerde boyun eğmeyeceğimizi iyi bilsinler. Çünkü Türkün kanı bayrak aşkıyla akar. 

Yıllar önce gücümüzü, azmimizi gösterdiğimiz yedi düvele karşı bugün de birliğimizi, dirliğimizi ve sarsılmaz irademizi göstermeye devam ediyoruz. Çünkü;Türkiye; Türkün sönmeyen ocağı, gökyüzünün hilal ile yıldızı, Cumhuriyetimizi geleceğe taşıyan Türk Gençliği, vatana can suyu olan şehitleridir. 

Türkiye; üzerinde özgür ve bağımsızca yaşadığımız kutsal toprak, havasını soluduğumuz orman, uğruna can verdiğimiz bayraktır. Değerli Şehit Yakınlarımız ve Kahraman Gazilerimiz, bu anlamlı günde bir kez daha belirtmek isterim ki sizler bizim başımızın tacısınız.

Şehitlerimizin emanetine ve gazilerimize en iyi şekilde sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur. Devletimizin tüm imkânlarıyla sizlere en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. Özellikle sizleri evlerinizde daha sık ziyaret etmeye gayret ediyorum.

Her türlü ihtiyaçlarınızın karşılanması ve sorunlarınızın giderilmesi hususundaki hassasiyetimin bilinmesini isterim. Sözlerime son verirken; bütün şehitlerimize Cenâb-ı Hak’tan rahmet,yakınlarına sabır ve metanet diliyor; gazilerimize sağlıklı uzun ömürler niyaz ediyorum.

Bugün davetimize icabet edip, yemek programımıza katıldığınız için hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyor, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah’a emanet olun.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Katı atık tesislerinde yangın çıktıÖnceki Haber

Osmaniye Katı atık tesislerinde yangın ç...

Sumbas'ın Çiçeklidere’de Köyünde kenevir bitkisi ele geçirildiSonraki Haber

Sumbas'ın Çiçeklidere’de Köyünde kenevir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar