DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Sarı Yeşilli Takım, Yeni Sezona Hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarı Yeşilli Takım, Yeni Sezona Hazır
Abone ol
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK’nın teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, yeni sezon öncesi yapılan kamp çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Osmaniye haberleri

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK’nın teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, yeni sezon öncesi yapılan kamp çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ferhatoğlu, başta kulüp başkanı ve yönetim olmak üzere, kendisine ve ekibine destek veren herkese teşekkür ederek, "Bu desteğin karşılığını vermek için elimizden gelenin fazlasını vereceğimizi bilinmesini isteriz," dedi.

28 Temmuz’da başladıkları yeni sezon hazırlıklarını üç etap olarak planladıklarını belirten Ferhatoğlu, ikinci etap kampını tamamladıklarını şu sözlerle ifade etti: "Bugün, Erciyes kampını yaptığımız son antrenmanla tamamladık.

Pazartesi gününden itibaren Osmaniye’de toplanarak üçüncü etap çalışmalarımıza devam edeceğiz.

"Transfer süreci ve takımın performansı hakkında da bilgi veren Ferhatoğlu, kadronun yenilendiğini ve oyuncuların uyum sürecini başarıyla atlattığını belirtti: "Geçen sezondan sözleşmesi devam eden 7 oyuncumuzun yanı sıra 15 yeni transfer yaparak antrenmanlarımızı sürdürdük.

Bu süreçte 30 antrenman ve 4 hazırlık maçı gerçekleştirdik.

Fiziksel yüklenmeleri ön planda tuttuğumuz bu dönemde, oynamak istediğimiz pozitif futbol anlayışını oyuncularımıza aktarmaya çalıştık.

Hazırlık maçlarında skorlardan çok, sahaya yansıttığımız oyun anlayışına odaklandık." Ferhatoğlu, yeni katılan oyuncuların takıma hızlı bir şekilde adapte olduğunu belirterek, "Çalışmaya başladığımız ilk günden itibaren aramıza katılan tüm oyuncular, ister geçen sezonki ister yeni transfer olsun, hepsi uyum sürecini en iyi şekilde atlattılar.

İlk etap kampını sağlıklı bir şekilde tamamladık ve Osmaniyespor’umuzun başarısı için Pazartesi günü Osmaniye’de hazırlıklara devam edeceğiz," dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tosyalı Holding ve İŞKUR’dan İş Başı Eğitim ProgramıÖnceki Haber

Tosyalı Holding ve İŞKUR’dan İş Başı Eği...

Kanalizasyonlara Çöp Muamelesi: Çıkanlar Hayrete DüşürdüSonraki Haber

Kanalizasyonlara Çöp Muamelesi: Çıkanlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar