DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Rektör Turgay Uzun, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Turgay Uzun, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi, akademik ve idari personelleri, bir araya geldi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi yönetimi, akademik ve idari personelleri, bir araya geldi.

Geçmiş Kurban Bayramının tebrik edildiği programda OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, bayramların özel zamanlar olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

OKÜ Sosyal Tesisler  alanında gerçekleştirilen programa; Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, dekanlar, rektör danışmanları, yüksekokul müdürleri, daire başkanları,  şube müdürleri ile diğer akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Tüm personelin geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Kurban Bayramı'nın önemine dikkat çekerek,

“Bu bayramı malumunuz yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle buruk geçirdik. Bayramlar çok özel zamanlar bu özel günleri insanların bir araya gelmesini sağlayan sosyal imkânlar olarak da görmemiz mümkün.

Bayramlarda benim en çok sevdiğim unsur insanların bir araya gelmesi, dargınların barışması, bayramlar buna vesile oluyor. O bakımdan bu bayramda dargınlar varsa barışsınlar, kucaklaşsınlar çünkü hepimizin birliğe beraberliğe, güzelliğe, sevgiye ihtiyacımız var.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Kurban Bayramı vesilesiyle 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileyerek Rabbim bir daha böyle bir felaketi yaşatmasın dedi.

Bayramlaşma programında OKÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü tarafından müzik dinletisi sunulurken,  akademik ve idari personel ise birbirleriyle bayramlaştılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'dan esnaf ziyaretiÖnceki Haber

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'dan esnaf...

Türkiye birincisi olan öğrenciler, Vali tarafından ödüllendirildiSonraki Haber

Türkiye birincisi olan öğrenciler, Vali...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar