DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OŞYAD’dan moral etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OŞYAD’dan moral etkinliği
Abone ol
Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), sazlı sözlü ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, Halk Eğitim Merkezi kursunda moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD), sazlı sözlü ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyerek, Halk Eğitim Merkezi kursunda moral ve motivasyon etkinliği düzenledi.

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Osmaniye’de, depremzedelere moral vermek, çalışmalarına canlılık kazandırmak amacı ile  ziyaretler gerçekleştirerek türküleriyle moral vermeye çalışan OŞYAD üyeleri bu kez de Halk Eğitim Merkezi kursundaki usta öğretici ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Osmaniye Merkez İstiklal Mahallesi’ndeki, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğretici Hacer Çokça’nın “Deri kursu”nu ziyaret eden OŞYAD üyeleri, kursiyerlerle tanışmalarının yanında çiğ köfte ve müzik ziyafeti ile moral vermeye çalıştılar.

HEM kursiyerlerinden, aynı zamanda OŞYAD üyesi Murat Boz tarafından organize edilen ziyaret sırasında dernek üyeleri Kursun usta öğreticisi Hacer Çokça ve kursiyerler tarafından karşılandı.

Program OŞYAD üyelerinden Murat Boz’un çiğ köfte yapması ile başlarken, Dernek Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Eynallı (Ozan Duranoğlu) ile İbrahim Karagülle (Ozan Maranlı) ise bağlaması eşliğinde türkülerini yorumladılar.

Türküler eşliğinde çiğ köfte kıvamına geldiğinde, kurs salonuna değişik kursların usta öğreticileri ile halk ozanlarından Bilal Doğar da konuk oldu. OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, kendilerini konuk ederek ağırlayan Kurs öğretmeni Hacer Çokça başta olmak üzere kursiyerleri ile konuklara birlikte olmanın adına teşekkür ederek, bağlaması ile türkülerini seslendireceği arkadaşlarını tanıtarak, OŞYAD hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

İşyerindeki çalışma moral etkinliğine katılım gösterenler de kendilerini tanıttıktan sonra, Ozan Duranoğlu ile Ozan Maranlı bağlaması eşliğinde türkülerini yorumladı, yapılan istekleri yerine getirdi. Yaklaşık iki saat süren moral ve motivasyon türkü etkinliğinin ardından, program yapılan ikramlarla sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarhan’dan MHP Lideri Bahçeli’ye ZiyaretÖnceki Haber

Tarhan’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Ziyaret

Osmaniye’de yeni haftada hava nasıl olacak?Sonraki Haber

Osmaniye’de yeni haftada hava nasıl olac...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar