DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniyeli Öğrencilerden Dünya Çapında Büyük Başarı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli Öğrencilerden Dünya Çapında Büyük Başarı!
Abone ol
Uluslararası Matematik Yarışmasında Dünya Birinciliği

Osmaniyeli iki öğrenci, uluslararası düzeyde düzenlenen matematik yarışmasında büyük bir başarıya imza atarak dünya birincisi oldu. Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bu gurur verici başarıyı "Osmaniyeli öğrencilerden büyük başarı" başlığıyla duyurdu.

İl Milli Eğitim Müdürü Başarılı Öğrencileri Ağırladı

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, dünya şampiyonu öğrencileri makamında ağırlayarak tebrik etti.

Albak, öğrencilerin yanı sıra emeği geçen öğretmenleri de kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

29 Ülkeden Binlerce Öğrenci Katıldı

Müdürlükten yapılan açıklamada, Kanada merkezli düzenlenen ve 29 ülkeden öğrencilerin katıldığı Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda, Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin önemli bir başarı elde ettiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bahçeşehir Koleji 7. sınıf öğrencisi Duha Atmaca, 12 bin 610 öğrenci arasından; 2. sınıf öğrencisi Aden Atmaca ise 2 bin 358 öğrenci arasından tüm soruları doğru cevaplayarak dünya birincisi olmuştur."

Osmaniye'nin adını uluslararası platformda duyuran öğrenciler, hem ailelerini hem de eğitim camiasını gururlandırdı.

news
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toprakkale'de Yatsı Ezanı Ramazan Boyunca Geç OkunacakÖnceki Haber

Toprakkale'de Yatsı Ezanı Ramazan Boyunc...

Osmaniye’de 11 Öğrenci Projesine Destek!Sonraki Haber

Osmaniye’de 11 Öğrenci Projesine Destek!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar