DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de Yerinde Dönüşüm Projesi Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Yerinde Dönüşüm Projesi Sürüyor
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden binada incelemelerde bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Bahçe ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi'nde Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı devam eden binada incelemelerde bulundu.

Vali Yılmaz'a inceleme ziyaretinde Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk de eşlik etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Osmaniye'de Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında e-Devlet üzerinden 5.863 konut ve 977 işyeri için ön başvuru yapıldığını bildirdi.

Yapı ruhsatı ve inşaat izni alınan yapı sayısının ise 45 olduğunu belirten Gençtürk, Bahçe'de Cumhuriyet Mahallesi'nde inşası devam eden binanın, il genelinde Yerinde Dönüşüm kapsamında inşasına başlanılan ikinci yapı olduğunu ifade etti.

Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Bahçe'deki Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında yapılan binada incelemelerde bulunduklarını ve projeyi hızla tamamlayan hemşehrilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Yerinde Dönüşümün Osmaniye için önemli bir fırsat olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, hemşehrilerini bu fırsatı değerlendirmeye çağırdı. Vali Yılmaz, Yerinde Dönüşüm kapsamında 1 daire için 750.000 TL hibe, 3 daireye kadar da her ayrı daire için 750.000 TL kredi verildiğini ve kredinin koşullarının da hibeye yakın olduğunu kaydetti.

Osmaniye'nin toparlanması için Yerinde Dönüşümün hızla tamamlanmasının önemli olduğunu belirten Vali Yılmaz, "Hemşehrilerimizden daha hızlı davranmalarını ve Yerinde Dönüşüme başvurmalarını rica ediyorum." Dedi.

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında inşaatı gerçekleştiren Yasin Arık ise Devlete sunduğu imkanlar için teşekkürlerini sundu. Arık, "Allah razı olsun Devletimizden, böyle bir imkan tanıdı bize.

Sayın Başkanımdan, sizlerden, müdürlerimizden hepinizden Allah razı olsun. Çok güzel bir imkan, faydalanmasını isterim herkesin." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Adayı Koca, Ziyaretlerini SürdürüyorÖnceki Haber

Başkan Adayı Koca, Ziyaretlerini Sürdürü...

Kozan’da depremde hayatını kaybedenlerin anısına konser verildiSonraki Haber

Kozan’da depremde hayatını kaybedenlerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar