DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de sokak Basketbol turnuvası yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de sokak Basketbol turnuvası yapıldı
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Sokak Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Osmaniye Belediyesi organizesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol Osmaniye İl Temsilciliği destekleriyle Masal Park yanındaki fuar alanında düzenlenen turnuvaya 74 takım ve 300 sporcu katıldı.

Turnuva öncesi konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara,   “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz sokak basketbolu turnuvasına katılarak bizlere güç verdiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız sanal ortamlardan uzak daha iç içe ve yaşama beraber bakabildiğimiz bir dönem yaşayabildiğimiz bir süreci siz değerli gençlerimizle birlikte yürütmek istiyoruz. Bu konuda bizlere vermiş olduğunuz destek ve katılımlardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar yaptığı konuşmada; “Sportif faaliyetlerimize hız kazandırarak belediye başkanımızla birlikte yapmaya devam edeceğiz. Katılan tüm takımlarımızı, sporcularımızı özellikle tebrik ediyorum.  Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’ya böyle güzel ve anlamlı bir organizasyonda birlikte hareket ettiğimiz için çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Basketbol Osmaniye İl Temsilcisi Servet Aksu ise; “Osmaniye’nin sokak basketboluyla buluşması çok güzel bir duygu. Bu organizasyonda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara olmak üzere tüm herkese çok teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Sokak Basketbol Turnuvası açılış maçlarına Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Basketbol Osmaniye İl Temsilcisi Servet Aksu, sporcu ve aileleri katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Nereden Geldin Teyze” adlı oyun beğeniyle izlendiÖnceki Haber

“Nereden Geldin Teyze” adlı oyun beğeniy...

İŞKUR, OKÜ şenliklerinde stant açtıSonraki Haber

İŞKUR, OKÜ şenliklerinde stant açtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar