DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi
Abone ol
Osmaniye Valiliği tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valiliği tarafından, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Programa Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Belediye Başkanı Kadir Kara, il protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve aileleri, şehit aileleri katıldı.

Program Alibeyli Cami Müezzini Habip Güner tarafından okunan Kur’an Kerim tilaveti ile başladı. Yemek programının ardından İl Müftüsü Ali Çakmak dua okudu.



Vali Erdinç Yılmaz, gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bizlere bu cennet vatanı vatan yapan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kahraman Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan Şanlı Gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

Mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Bize bu cennet vatanı emanet eden Şehitlerimiz ve siz Şanlı Gazilerimiz sizinle ne kadar gurur duysak az.

Şehitlerimize ve Gazilerimize sözümüz olsun, ebediyen bu cennet vatan Türk'ün yurdu olarak, Türk Milletinin vatanı olarak kalacaktır, Allah'ın izniyle Şanlı Al Bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz.

Bizler, Devlet görevlileri olarak her zaman emrinizdeyiz, yanınızdayız. Sizlerle gurur duyuyoruz, her zaman sizlerle beraber olmaktan şeref duyuyoruz.



Allah sizlerden razı olsun."dedi. Vali Yılmaz, programın düzenlenmesinde emeği olan herkese teşekkür ederek, programa katılan gaziler ve aileleri ile şehit ailelerine teşekkür etti. ​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Narkotik Operasyonlarında 4 Kişi TutuklandıÖnceki Haber

Narkotik Operasyonlarında 4 Kişi Tutukla...

Ticari aracın arkadan çarptığı otomobilin dükkâna girdi: 1 yaralıSonraki Haber

Ticari aracın arkadan çarptığı otomobili...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar