DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
BIST10643.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de kutlamalara komandoların muhteşem gösterisi damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de kutlamalara komandoların muhteşem gösterisi damga vurdu
Abone ol
Osmaniye'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümü, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekât Tabur Komutanlığı'na bağlı komandoların sunduğu tüfekli gösteri büyük beğeni kazandı. Vatandaşlar, gösterileri gururla izledi.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın makamındaki programın ardından, Devlet Bahçeli Bulvarında tören düzenlendi.

Törene Vali Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Hakan Kocabaş ile Belediye Başkanı Kadir Kara, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.



Vali Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara, törene katılan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından konuşan Vali Yılmaz, “Bugün özgürlük ve bağımsızlığımızın nişanesi Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını Şehitler diyarı Osmaniye'mizde kutlamanın büyük heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Tarihi şan ve şerefle dolu yüce Türk milletinin,  adını dünyaya altın harflerle duyurduğu tarihi zaferimizi taçlandırdığımız Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaya hoş geldiniz diyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” Dedi.

Kutlama programı, şiirlerin okunmasının ardından Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı gösterisi ile devam etti. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, mehterin seslendirdiği eserlere ellerindeki Türk Bayrakları ile eşlik ettiler.

Samet Aybaba Spor Lisesi Halk Oyunları ekibi ve Osmaniye Belediyesi 7 Ocak Halk Oyunları Topluluğu ekibi gösterilerini sundu.

​​​​​​​

Daha sona ise Garnizon Komutanlığı Piyade Komando Bölüğünde görevli askerler,  Komando Andını okudular. Jandarmanın eğitimli bomba arama ve narkotik köpeklerinin gösterisi ise ilgiyle izlendi.

İl Jandarma Komutanlığı Özel Harekât Tabur Komutanlığı'na bağlı komandoların sunduğu tüfekli gösteri ise büyük beğeni kazandı.

Vatandaşlar, gösterileri gururla izledi. Program, tören geçişi ile sona erdi. ​​​​​​​


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosiklet hırsızı JASAT’tan kaçamadıÖnceki Haber

Motosiklet hırsızı JASAT’tan kaçamadı

Emekli Hayvanlar Çiftliğine, kuşlar için 29 ağaç dikildiSonraki Haber

Emekli Hayvanlar Çiftliğine, kuşlar için...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar